Reviews Lac Blanc

100% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 5.7 op basis van 3 beoordelingen.

Sterke punten: Geschikt voor beginners, kindvriendelijk, laag prijsniveau, goed eten op de piste en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
Zwakke punten: Weinig après-ski, beperkte off-piste, matige variatie in pistes en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Lac Blanc?

Reviews van gebruikers

Alpenfreund
17 april 2017 · 20:13

klein en fijn skigebied; we komen er regelmatig in verschillende groepen (familie, vrienden, collega’s, beginners, gevorderden, experten), meestal “last minute” beslissingen omdat het maar een 2,5 uur rijden is.
Bij goede sneeuw is het leuk voor 1 of 2 dagen met goed eten in Kaysersberg. Er zijn 2-3 leuke langere pistes en bovenin een aantal hele gemakkelijke voor absolute beginners. De 6 prs. stoeltjeslift onsluit de mooiste pistes in het gebied.

Jammer genoeg valt er in de Vogezen minder en minder sneeuw (temperatuur stijging en de lage ligging 800-1200mtr), de laatste 8-10 jaar zijn het aantal skidagen van ons hier sterk afgenomen.

Zeker aan te bevelen voor een weekendje.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
27 februari 2008 · 15:23

heel toegangelijk ski gebied goed bereikbaar vanuit nederland; mijn man en kinderen zijn er als er sneeuw ligt regelmatig te vinden en vinden het er heerlijk, eerlijk gezegt wonen wij er dan ook maar een half uurtje vandaan, als wij onze kinderen moeten laten kiezen dan kiezen ze volmondig voor lac blanc.

Ik wilde deze positieve reactie plaatsen als tegenhanger voor de wel heel negatieve flauwe reaktie van een ander persoon. dit had weinig met het skigebied te maken!!

Lien Jansen12 december 2007 · 00:26

Zeer negatief! 1 vd kinderen wordt ziek, de 1e dag van de week. Wij dachten een banale wagenziekte, wij betalen voor de 3 kinderen een skipas. 1 kind blijkt serieuze buikgriep te hebben: hele week in bed… Ecole de ski de France betaalt ons terug op vertoon v doktersbewijs, verhuurder van materiaal ook, man van skiliften v lac blanc is overbiddelijk: geen terugbetaling!! Schandalig: het kind heeft niet ? keer de lift kunnen gebruiken!