BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Les Arcs

Reviews Les Arcs

76% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 8.0 op basis van 4442 reviews.

 • Sterke punten: Uitstekend voor gevorderden, geweldige mogelijkheden voor tochten, voldoende off-piste, geen vlakke stukken, erg sneeuwzeker en uitstekende variatie in pistes.
 • Zwakke punten: Ongeschikt voor beginners

Wat vind jij van Les Arcs?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast381
  Gast381 21 november 2019 · 11:41

  Top skigebied!

  Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast624
  Gast624 29 april 2019 · 16:59

  Veel makkelijke blauwe pistes, waardoor je ook zonder veel ski ervaring toch leuke tochten kunt maken!

  Met partner Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • ronaldkoopmans
  ronaldkoopmans 8 januari 2018 · 16:54

  Mijn eerste keer Frankrijk; Ik zat in Arc 2000, locatie in het skigebied is prima, je stapt vanuit zo'n beetje elk hotel meteen de piste op. Gebied is geschikt voor gevorderden en biedt veel uitdaging qua pistes. Eten/drinken op de piste wisselt, daarvoor ben je beter af in Peisey Vallandry vond ik zelf. Mocht je graag naar La Plagne willen is Arc 2000 niet de beste optie gezien de ligging t.o.v. de Vanoise Express. Het gebied is bij goed weer goed bereikbaar, als het sneeuwt zijn sneeuwkettingen verplicht, en is de lange bergpas naar boven verre van ideaal. Apres Ski is hier nagenoeg niet te vinden, eten en drinken is erg duur. De liften zijn oud (veel oude gondels en stoeltjesliften zonder kap/verwarming).

  Met partner Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
 • jimi
  jimi 6 februari 2014 · 12:11

  Een hele toffe eerste wintersport ervaring. Samen met vrienden heb ik nog lessen gevolgd, omdat we eigenlijk alleen nog maar ervaring hadden door met regelmaat naar Snowworld of de Uithof te gaan. Hierdoor konden we al wel het een en ander en daardoor hoefden we niet de beginners lessen te gaan volgen. Het was tof met off-piste snowboarden, we leerden daardoor veel technieken in korte tijd. De leraar was erg relax en we konden goed met hem lachen.

  Met vrienden Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring
>