BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Lienzer Bergbahnen

Reviews Lienzer Bergbahnen

96% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.0 op basis van 3704 reviews.

  • Sterke punten: Geschikt voor beginners, kindvriendelijk en laag prijsniveau.
  • Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Lienzer Bergbahnen?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast124
    Gast124 25 december 2018 · 14:30

    Top

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast124
    Gast124 15 oktober 2018 · 19:34

    Prima gebied voor families met kleinere kinderen

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • wmarkwat
    wmarkwat 15 januari 2015 · 15:44

    Mooi gebied, niet zo groot maar prima pistes. Door de sneeuwkanonnen zijn er altijd wel pistes open. Het sporthotel op de berg is een perfecte locatie om te verblijven. Er zit een zwembad en een sauna in en er is zelfs een schaatsbaantje. Bestemming is wel vrij ver van NL verwijderd en je moet rekening houden dat als je op de berg verblijft je met de gondel naar boven moet en die sluit om 16.00. Er rijden dan wel taxibusjes.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast708
    Gast708 24 april 2014 · 12:19

    Kleinschalig skigebied met goed geprepareerde pistes. Vriendelijk personeel en diverse hutjes op de piste met een gevarieerd aanbod. Wachttijden bij de liften is minimaal. Nadeel is dat er geen dal afdaling is. Uitstekend skigebied voor gezinnen met kleine kinderen en voor 60 plussers die het rustig aan willen doen. Gratis skibus vanuit het stadje.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast599
    Gast599 31 december 2013 · 06:31

    Na veel gebieden te hebben bezocht zowel Oostenrijk als Italie vind ik dit een heel leuk gebied. Je kunt u skipas in veel andere gebieden gebruiken waaronder ook een gletcher. Nu voor de 2e keer hier en tot nu toe wel goede sneeuw gehad. Het is allemaal relaxt zonder lange wachtrijen en naar mijn mening net iets goedkoper dan andere grote gebieden. De oude stad is ook leuk en je kunt hier alles kopen Het verkeer kan hier wel druk zijn maar dat is logisch gezien de ligging van de wegen. Dit weegt voor mij niet op tegen het plezier in het skieen.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Jan Blok
    Jan Blok 6 februari 2012 · 11:13

    Wij gaan, soms met meerdere familie's, elk jaar weer naar Lienz. En dat nu al weer voor het 20ste jaar ongeveer! Wij gaan er niet naar toe omdat wij nu zulke fanatieke skieers zijn, of omdat de apres-ski nou zo goed is. Wij komen elke keer weer terug vanwege het (bijna altijd) mooie weer, gezellige sfeer, bijna geen wachttijden voor de liften. Voor kinderen is het helemaal perfect. Bij elke piste kom je weer op een centraal punt uit. Kortom: geen gebied voor mensen die veel willen skieen of tochten wil maken. Wel voor mensen die van zon houden op de piste, korte wachttijden wil, kinderen hun gang wil laten gaan en het betaalbaar willen houden! Tot in Lienz! ?

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Jos
    Jos 4 november 2007 · 23:16

    Met de kerst in 2006 zijn wij met 4 families te gast geweest in een hotel in het skigebied zettersfeld. Het hotel was gelegen aan het eind van de gondels op 1200 meter. De samenstelling van onze kinderen varieerde van 6 jaar tot 16jaar. Enkele kinderen en volwassen namen les. Het voordeel van dit skigebied is dat men elkaar een paar keer per dag tegenkomt, zowel degene die les nam en de oudere kinderen die natuurlijk op zich zelf willen skien. Afspreken voor de lunch was simpel waar je ook zit in het skigebied binnen 10 min ben je op de afgesproken plaats. Dit skigebied is geschikt voor beginnende skiers niet voor mensen die dagtochten willen maken. Met kerst 2007 hebben wij opnieuw geboekt.

  • Jochem, nl
    Jochem, nl 7 oktober 2007 · 11:48

    we zijn met 2 gezinnen al 6 jaar naar Zettersfeld geweest. Een van de 2 skigebieden van Lienz. Heel leuk skigebied, vooral met jonge kinderen en voor gezinnen. Het is ook fijn dat er alleen maar stoeltjesliften zijn, behalve bij de babypiste en het kleine stukje naar het hoogste punt. Het nadeel van het gebied is alleen dat het er erg warm kan zijn en dat er dus minder sneeuw ligt dan in de rest van Oostenrijk. Wij verbleven in Alpengasthof Bidner. Als je daar zit skieen de kinderen zo terug naar Bidner omdat het skigebied eigenlijk in een trechter loopt. Tegenover Zettersfeld ligt een moeilijker skigebied: Hochstein. Met kleine kinderen zou ik daar niet heen gaan. We gaan in 2008 naar Le Grand Massif in Frankrijk, want de kinderen zijn nu groot, kunnen zonder ons skieen en hoeven geen les meer. Maar als je dus met een gezin bent met jonge kinderen of je gaat voor het eerst, is Zettersfeld het ideale skigebied.

  • Familie Folkerts
    Familie Folkerts 20 november 2006 · 11:20

    al voor de 2e keer met 8!! families naar Lienz. Goed verzorgd hotel, prima verbinding naar de piste. Rodelbaan in dorp verderop een topafsluiter van de week met alle kids! We gaan weer!

  • erik rijken
    erik rijken 20 oktober 2006 · 11:34

    Alhoewel ik al in tientallen gebieden ben geweest is dit één van de gebieden die tevens geschikt is voor families met kinderen. Dat is dan ook de reden om hier wederom naar toe te gaan. Daarnaast is het dal bekend om het grote aantal zonuren. Nadelen zijn mijns inziens dat er over het algemeen weinig sneeuw ligt (veel zon = vaak minder sneeuw) en het gebied vrij klein is, maar daardoor wel weer erg overzichtelijk.

>