Reviews Limone Piemonte

75% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.1 op basis van 3685 beoordelingen.

Sterke punten: Geen vlakke stukken, fantastische off-piste, goede variatie in pistes, laag prijsniveau en goed eten op de piste.
Zwakke punten: Ongeschikt voor beginners, matig bereikbaar en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Limone Piemonte?

Reviews van gebruikers

Gast246
6 februari 2019 · 07:02

Heel gevarieerd, super rustig in januari door de weeks, ondanks matige sneeuwval erg goede prep vd pistes! Af en toe aanbiedingen zoals hele dag ski pas voor !! 7 eurootjes. Geweldig! Hoogseizoen en weekenden zou ik mijden.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast224
8 januari 2019 · 17:17

heerlijk gebied voor een paar dagen er tussenuit

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
ThomJ
10 april 2018 · 13:02

Limone Piemonte is een leuk skigebied wat voor de hoogte opvallend goede sneeuw heeft. Ze hebben ook een goed systeem waarmee je online zelf je skipas opnieuw kunt opwaarderen. Met de trein is het vanuit Torino ook prima en voor niet al teveel geld te bereiken. Er zit een leuke afwisseling in de pistes, maar vermijdt kosten wat het kost de blauwe 35. Dit is meer een wandelpad dan een piste, zelfs voor beginners is deze niets. Houdt er daarnaast rekening mee dat de eerste 100m van de rode 10 naar het dal helemaal vlak is. Dat is dus altijd prikken of je snowboard losmaken. Ondanks de grootte vond ik het wel geschikt om enigszins een kleine tour te maken.

Met familieSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Gast352
20 februari 2013 · 16:00

Leuk, knus skigebiedje. Perfect voor een paar dagen lekker skiën.

Voor gevorderde skiërs is er wel wat te doen (zie de off piste routes aangegeven met stippellijntjes op de kaartjes), maar je bent in een paar dagen wel door het gebiedje heen (wat wat mij betreft voor alle gebiedjes geldt met rond de 80 KM skipistes).

Het mooie is dan wel dat je binnen een uurtje rijden aan de Middellandse Zee zit, dus een dagje op een zonnig terras in Ventimiglia is voor de afwisseling ook een optie.

De leuke tentjes op de pistes zijn zeer betaalbaar en het eten is er goed.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Norman17 oktober 2011 · 08:33

Ben hier eind maart 2011 geweest in super hotelletje op de piste in Limonetto. De eigenaar komt je op de parkeerplaats van de lift met z’n snowscooter halen. Ondanks de lage ligging is het gebied erg sneeuwzeker en de mensen zijn erg vriendelijk. Het skigebied is erg gevarieerd en bied voor elk wat wils. Met name door de weeks is het hier echt alsof je de pistes voor jezelf hebt. Limone is niet een echt mooi dorp met veel lelijke gebouwen. Al met al ken ik dit gebied iedereen aanbevelen. Vooral voor een paar dagen is het echt top. Vliegen naar Nice dan 1,5 uur rijden. PS Heerlijk om eens een paar dagen te kunnen skien zonder bang te hoeven zijn omver geramd te worden door snowboarders.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring