Skischool Lofer

Dit onderwerp gaat over de bestemming Lofer

Heeft er iemand ervaring met de skischolen in Lofer?
Wij gaan van 22-02 t/m 01-03 op wintersport naar Lofer. Op internet heb ik gevonden dat er 2 skischolen zijn (Herbst en Sturm).

Onze dochter is 4 jaar, en gaat voor het eerst mee op wintersport. Heeft een van beide skischolen Nederlandse skileraren?

Hoor graag jullie ervaringen, ook over het dorpje Lofer. Is het gezellig, apres ski, restaurant ed.

Maakt niet zo veel uit hoor; beide skischolen hebben ook nederlandse leraren. Er is op dit forum al meer gesproken over dit rustig dorpje. Dus verwacht geen uitbundige après-ski en restaurants zijn er ook niet al te veel.

Als het wit is kun je er over naar beneden...

Skischolen zijn beide prima!!! maak je daar geen zorgen over…

vwb apres ski… onderaan de dalafdaling staat een paraplu tent… inderdaad een rustig dorpje… maar aangezien er niet zoveel is en er toch behoorlijk wat mensen heengaan … is het er altijd gezellig druk!

  • Bump *

Skischolen zijn inderdaad prima, beide skischolen hebben Nederlandse leraren (Sturm vaak iets meer dan Herbst). Ook het dorpje is gezellig, wat Farid al opmerkt staat er onderaan de piste een Schirmbar en heeft Sturm zijn eigen bar Bobo’s in de skischool. Lekker eten kun je bij Steinerwirt (iets prijziger maar zeker aan te raden), Bistro (onderdeel van hotel Dax, specialiteit is daar de Bistroburger) en Dankl. Boven kun je heerlijk eten bij Soderkaser (aanrader zijn de Kaiserschmarrn), bij Schönblick (L.A.-burger!) en bij Haus Gertraud in der Sonne (neem een pizza of pasta, die worden volledig zelfgemaakt met superverse ingrediënten).

Veel plezier, ik ben benieuwd hoe het bevalt!

It's all about believing!

Plaats een reactie