BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Loser - Altaussee

Reviews Loser - Altaussee

57% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.0 op basis van 3684 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, voldoende off-piste, rustig, geen vlakke stukken, laag prijsniveau en sneeuwzeker.
 • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, weinig après-ski en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Loser - Altaussee?


Beoordelingen van gebruikers

 • Bennie
  Bennie 22 juni 2017 · 20:08

  Loser is een klein maar behoorlijk compleet skigebied. Er zijn lekkere cruise-pistes, prima carvebanen en een best uitdagende FIS afdaling. Verder zijn er legio off-piste mogelijkheden en is de sneeuw vaak behoorlijk goed. Er is flink geïnvesteerd in kunstsneeuw en de belangrijkste liften zijn behoorlijk modern. Er zijn voldoende tentjes om op de piste wat te nuttigen en er is ook het één-en-ander te doen naast skiën/boarden. Steppen of prikken hoef je nergens, maar je kunt ook overal komen zonder dat je steile of onoverzichtelijke pistes hoeft te nemen. Het is hier uitgesproken rustig, en wachttijden zijn er eigenlijk nooit. Zelfs in de vakantieperiodes hoeft er amper aangeschoven te worden. Door de bottleneck middenin is het bovenin het gebied ook niet al te druk. Echt een gebied voor de rustzoekende familie of de tourskiër die af en toe ook het comfort van de lift wil. Grootste punten waar je rekening moet houden zijn zoals aangegeven de afstand (reistijd) en de stilte in het dorp. Veel te beleven is er niet.

  Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 21 december 2008 · 14:58

  Leuke gezellige plaats. Het gebied is niet zo druk, dus relaxed. Echt uitgaan kun je hier niet. Eten en drinken is niet duur, zeker niet duurder dan in Nederland, soms zelfs goedkoper. Zeker de moeite waard om er naartoe te gaan. Voor ons TOPPIE !!

>