Reviews Mittenwald

81% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 6 op basis van 3698 beoordelingen.

Sterke punten: Geschikt voor beginners, geen vlakke stukken, kindvriendelijk, voldoende off-piste, laag prijsniveau, goed eten op de piste en eenvoudig bereikbaar.
Zwakke punten: Weinig après-ski, druk en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Mittenwald?

Reviews van gebruikers

Gast817
8 december 2017 · 16:26

Absolute aanrader voor families met kinderen. Klein ski gebied waar ze binnen een paar jaar zelfstandig op pad kunnen.
Het dorp is gezellig en het centrum groot voor een skigebied. Prijs-kwaliteit prima, zowel op de piste als in het dorp.
Ben je een ervaren skieer en wil je graag tochten maken dan is dit gebied te klein.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast107
12 februari 2017 · 13:57

Wij genieten al jaren van de goed onderhouden pistes op de Kranzberg en hebben altijd volop sneeuw gehad (het ligt toch wat lager dan de Alpen). Weinig tot geen wachttijden bij de liften (Januari). Als uitwijk houden wij altijd Seefeld in gedachten, maar is nooit nodig geweest. Mittenwald is een gezellig, gemoedelijk Beiers dorp, het voelt inmiddels als thuiskomen. Uitstapjes naar andere skioorden hebben we wel eens gemaakt maar… Mittenwald blijf favoriet. Kosten blijven beheersbaar, kroeg (Bayern München) is leuk, we komen er zelfs al mensen tegen van voorgaande jaren en dan het lekkere Beierse eten in Alpenrose. Volgend jaar weer en geheimtip… weinig Nederlanders.

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Rina Schuster en familie
6 december 2010 · 20:11

Wij als familie hebben alleen maar positieve punten, We komen al sinds 1979 in Mittenwald, eerst jaren op de camping bij de familie Haaf, geweldig en nu sinds ongeveer 1994 bij de familie Zunterer, Haller, Haus Alpensonne en thans bij de familie Wörnle (Schlipfer Toni) alles was zeer goed en het onderkomen van de laatste twee jaar is erg goed.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
7 december 2008 · 16:45

Een leuk skigebied voor beginnende ski/snowboarders is de Kranzberg. Er is ? zwarte piste en een aantal rode wat voor de geavanceerde ook dus erg leuk is! Nadeel is dat het klein is en de wachttijd bij de aller onderste liften vrij veel is. (10 minuten vaak). Bovenin geen wachttijd.

Indeling van de liften is prima, alleen het gebied is in 2 stukken verdeelt. Waardoor je als snowboarder een stuk moet lopen, dat kan als ‘minder’ worden ervaren.

Voor kinderen is er ‘Bruno’ het kinderpark. Sfeer is hier top.

Op 15 minuten rijden is er Garmisch, waar ook de Zugspitze zich bevindt. Dit is veel uitgebreider. Prijs/kwaliteit is ruim in orde!

Uitgaan is zeer weinig mogelijk. Naast een barretje buiten zijn er verder geen grote uitgaanspunten.

Al met al: een mooi dorp/skigebied waar gelukkig weinig Nederlanders komen in tegenstelling tot grote skigebieden als Gerlos of Solden. Prachtig. Een geheime tip.