BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Mölltaler Gletscher

Reviews Mölltaler Gletscher

58% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.9 op basis van 3689 reviews.

 • Sterke punten: Rustig, geen vlakke stukken en erg sneeuwzeker.
 • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, weinig après-ski en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Mölltaler Gletscher?


Beoordelingen van gebruikers

 • Marco15
  Marco15 3 januari 2017 · 19:47

  Met kerst en oud op nieuw 2015/2016 geweest met ons gezin, met 2 meiden van 11 en 8. We hadden het ontzettende geluk om 7 dagen alleen maar zon te hebben. Dat was ook de reden dat we hier belandden, want in Mallnitz was alles groen, en zelfs zo droog dat er een vuurwerkverbod gold voor oudjaar. Het is een klein gebied, met goede (en vanwege het gebrek aan verse sneeuw) vrij ijzige pistes. Als je eenmaal je door het treintje naar boven hebt geworsteld (daar zijn sommigen echt wel onbeschoft aan het duwen en trekken) ben je in een goed geprepareerd gebied, waar je je soms alleen waant, ondanks dat het tussen kerst en oud-op nieuw is. Zorg dat je op tijd bent, dat scheelt een stuk lopen vanaf de parkeerplaats naar het treintje. Prima gebied voor een gezin, waarin het samen skiën voorop staat. Geen gebied voor de die-hard off-piste ridders. Eten en drinken tegen redelijke prijzen. Al met al een dikke sneeuwzekere voldoende!

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • mark
  mark 3 december 2011 · 14:14

  Geen ervaring, maar een vraag,waarom staat er bij minpunten: Gletsjer-skiën dus zeer sneeuwzeker Kan me voorstellen dat dat een pluspunt is?

  4 tot 6 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 18 januari 2010 · 12:49

  Niet voor de apres ski gaan, misschien in mallnitz kan ook skieen op de An Kogel, Gold eck of Lienz settersfeld(prachtig gebied) allemaal met auto bereikbaar ongeveer 40min. komen hier al 10 jaar, staan soms aleen op de piste! voor de relaxed skieer, niet groot maar wel gemoedelijk en mooi. ideaal met kinderen, overzichtelijk skigebied waarje elkaar altijd weer tegen komt, dus wat oudere kinderen kunnen op zichzelf gaan skieen.

 • Anoniem
  Anoniem 18 september 2009 · 22:16

  Drie jaar op rij hier geweest. Klein overzichtelijk gebied op een gletscher. Weinig zwarte piste´s voor handen. We hebben weinig hoeven te wachten voor de liften. Ook de trein door de berg naar de gletscher gaat erg snel. Sneeuwcondities zijn goed. Alleen in 2009 hadden we storm en veel sneeuwval waardoor de gletscher gesloten was. Een dagje Mallnitz is aan te raden. We zaten in hotel alpenrose direct naast de gondel in Mallnitz. Klein eenvoudig maar prachtig gelegen familiehotel. Vergeet daar vooral niet te lunchen halverwege in de hut net onder het middenstation. betaalbaar en vooral heel lekker eten.

 • Hans Dijkers
  Hans Dijkers 4 januari 2008 · 01:30

  Reeds 3 x in dit gebied geweest. De gletcher is prachtig bij mooi weer. Brede pistes met een enkel te moeilijk stuk voor beginners. Wij verblijven steeds in Mallnitz en gaan ook enkele keren naar de Ankogel. Naar de gletcher pakken we het liefst onze auto zoals veel anderen.