BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Montafon

Accommodaties Montafon

Het Montafon is een groot dal dat zeer populair is bij vele wintersporters. Het is dan ook niet vreemd dat je in het Montafon zeer veel mogelijkheden voor accommodatie kan vinden. Er liggen vele hotels, appartementen, pensions en chalets die in de dorpjes in het Montafon. Sommigen duur en direct aan de piste, anderen wat goedkoper en verder van de piste af. In het Montafon kan je voor iedere portemonnee in ieder geval een accommodatie vinden. Er is in het Montafon veel accommodatie te vinden die zich expliciet op families richten.

Verschillen tussen dorpen

In het Montafon liggen de dorpen Bartholomäberg, Gargellen, Gaschurn, Gorthipohl, Partenen, Sankt Anton im Montafon, Sankt Gallenkirch, Schruns-Tschagguns, Silbertal en Vandans. Het zal je niet verbazen dat je hierdoor in het Montafon een ruime keuze aan accommodaties hebt. In dorpen als Gaschurn, Sankt Gallenkirch en Schruns Tschagguns zit je direct bij het skigebied van Hochmontafon en in het hoger gelegen Gargellen kan je bijvoorbeeld slapen in het traditionele Madrisa hotel of juist in een nieuwer park van Landal dat op de piste ligt. Het aanbod van accommodatie is beperkter in een dorp als Silbertal.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de verschillende accommodaties in het Montafon is gemiddeld te noemen, zeker als je het vergelijkt met de prijzen van de hotels, pensions, appartementen en chalets in het nabijgelegen Arlberg gebied. Uiteraard scheelt het wanneer je in het hoog- of juist het laagseizoen het Montafon bezoekt. En het maakt voor de prijs natuurlijk uit of je in het viersterrenhotel Vitalquelle Gauenstein in Schruns-Tschagguns verblijft of een appartement of pension zoekt in een van de andere dorpen in het Montafon.

Accommodatie thema's