BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Montafon

Reviews Montafon

87% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.7 op basis van 3843 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, geschikt voor gevorderden, fantastische off-piste, geen vlakke stukken, goed eten op de piste, kindvriendelijk, eenvoudig bereikbaar en uitstekende variatie in pistes.

Wat vind jij van Montafon?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast218
  Gast218 25 oktober 2019 · 16:30

  Mooi en afwisselend gebied

  Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast235
  Gast235 6 juni 2019 · 13:34

  Wij waren in st. Gallenkirch. Het gebergte is mooi en indrukwekkend maar de pistes (uitgezonder de fantastische ‘Hochjochtotale’) zijn best wel kort. Ook de 8 ‘black scorpions’ zijn relatief makkelijke zwarte pistes. Weinig gezellige hutjes om te eten, eerder groot en grootst. Wat opviel waren de forse prijzen voor eten en drinken : overal exact gelijke prijzen dus waarschijnlijk waren er prijsafspraken gemaakt. Sneeuwzeker? Jawel. Maar bij sneeuwval vielen ook veel hoge liften uit en met drie (bijna) verloren skidagen is een week dan snel voorbij. Kortom: leuk om een keer naar toe te gaan maar niet snel een herhaling

  Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast703
  Gast703 5 maart 2019 · 08:31

  Montafon is echt een pareltje. Goed onderhouden pistes op elk niveau, maar voor beginners is het wel wat beperkter. Zeer kindvriendelijk. Veel authentieke dorpjes. Er is geen uitbundige aprés-ski, maar er zijn voldoende plekken voor gezelligheid na het skiën. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. De prijzen liggen wat hoger dan in de rest van Oostenrijk. Op één skipas kun je skiën in meerdere skigebieden die elk weer een eigen karakter hebben. Gargellen is klein en overzichtelijk, Sankt Gallenkirch is een stuk groter met uitdagende zwarte "schorpioen" pistes. Op Hochjoch vind je een groot funpark, de langste skitunnel en de langste afdaling van het gebied.

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast675
  Gast675 26 februari 2019 · 07:42

  Montafon is een erg leuk en gezellig gebied! Jammer is wel dat de blauwe pistes vaak meer rood zijn dan echt blauw. Bij het bergstation van Gargellen zijn er gelukkig wel echte blauwe pistes, maar de dalafdalingen zijn niet echt heel geschikt voor beginners. Golm heeft een paar pistes voor beginners maar die hebben soms ook pittige stukken. De kristberg is wel een aanrader voor beginners. De blauwe 2 is erg speels en hij is goed te doen voor beginners. In Silvretta-Montafon zijn veel blauwe pistes eigenlijk rood. De pistes 20b,20c,20d en 20e zijn wel heel leuk voor beginners! Verder is het echt een mooi skigebied! Voor gevorderden is het zeker aan te raden. Voor beginners is het handig om eerst filmpjes van pistes te bekijken doordat sommige blauwe pistes hele pittige stukken hebben.

  Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast245
  Gast245 23 februari 2019 · 20:27

  Kei leuk skigebied waarbij Gaschurn redelijk op hoogte ligt en de bergen liggen tegenover de zon. Gunstig dwz bij warmer weer, dan blijven de pistes goed. Verder leuke après-ski in de Heuboda.

  Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast012
  Gast012 6 januari 2019 · 17:07

  een van de beste ski gebieden dat ik tot nu toe gedaan heb goed eten op de pistes pistes prachtig verzorgd Gaschurn een gezellig dorpje in een woord TOP

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Marja1
  Marja1 5 januari 2019 · 15:04

  Heerlijk gebied, diverse gebieden binnen bereik. Gargellen overzichtelijk en goed gebied om er weer in te komen. Kopen al jaren een seizoenskaart zodat we vaak kunnen elke winter. Golm is ook heerlijk en beide gebieden zijn meestal niet druk, als je tenminste de vakanties ontwijkt. Zeer behulpzaam liftpersoneel. Helaas zijn de dorpen erg stil en valt er niks te beleven.

  Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast136
  Gast136 26 december 2018 · 22:24

  fijn gebied voor gezin met kinderen.

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
>