BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Montafon

Pensions Montafon

Net zoals veel hotels en appartementen vind je in het Montafon veel pensions. De dorpen in het Montafon zijn zeer authentiek en je vindt er vele pensions. Het Montafon bestaat uit een aantal skigebieden en ieder dorp heeft z’n eigen sfeer. Het Montafon wordt steeds populairder bij (Nederlandse) wintersporters en dus moet je op tijd je pension in het Montafon vastleggen.

Verschillen tussen de dorpen

Niet alle pensions in het Montafon liggen dichtbij de skiliften. Het Montafon is een groot uitgestrekt dal waar meerdere skigebieden en dorpen liggen. Het grootste skigebied is het gebied van Hochjoch - Silvretta Montafon en vanuit Schruns, St. Gallenkirch, Silbertal en Gaschurn is dit gebied te bereiken. Schruns en St. Gallenkrich zijn de grotere dorpen. Silbertal en Gaschurn zijn wat kleiner en hier heb je dus ook wat minder pensions. In het hooggelegen en sneeuwzekere Gargellen vind je ook een mooi aanbod van pensions, maar minder dan in Schruns en St. Gallenkirch.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in het Montafon is niet zo hoog als in een nabijgelegen gebied als Sankt Anton am Arlberg. Daarentegen wordt het Montafon steeds populairder en dus stijgen de prijzen wel langzaam. Aan de andere kant is het gebied nog steeds relatief goedkoop in vergelijking met andere Oostenrijkse skigebieden.

Accommodatie thema's