Skischool Nl kleuter 3 jaar (Obertauern)

Dit onderwerp gaat over de bestemming Obertauern

Wij gaan skiën in Obertauern van 6 april tot 14 april. Onze jongste zoon zal voor de eerste keer skiles volgen (3 jaar). Graag hadden wij geweten welke skischool aan te raden is. We twijfelen tussen Top-skischule en CSA - beide kan in het Nederlands.

Wij komen al een aantal jaartjes in OT. Heb zelf een goede ervaring bij Top. Top is een kleinere organisatie dan CSA, iets wat wij persoonlijk prettiger vinden. Onze 2ling was vorig jaar 4 en hebben bij Top een super week gehad. We hadden er voor gekozen om de kids ook te laten eten tussen de middag, samen met 2 andere kinderen en de leraar, dit ging hartstikke goed. De kinderen hadden een servische skileraar die een aantal jaren in Enschede had gewoond, hij deed echt zijn best om de kinderen iets te leren en dat ik gelukt. Wij zijn met de krokus in OT en onze kids gaan aar Top. (CSA is overigens ook een goede skischool)

Wij komen al heel veel jaren in Obertauern en zijn er vaak 6-8 weken per jaar. Beide skischolen zijn goed. Onze kids hebben bij top leren skieen. CSA is ook prima. Laat het afhangen van waar je in Obertauern geboekt hebt; zit je bij de vernieuwde Grunwaldkopf en Zehnerkarbahn kies dan voor CSA.
Zit je meer in het dorp zelf, kies dan voor Top. Zoek je nog een supergoede lokatie ( appartment) ga dan naar Steinadler, naast de Grunwaldkopf. Ze hebben daar een geweldig management en mooie appartementen. veel plezier in Obertauern

Wij zijn ook op zoek naar een skischool voor ons kind van 4. Liefst met Nederlandstalige leraar. Heeft iemand ervaring met Koch? Deze school zou intressant zijn voor ons omdat het dicht bij het hotel ligt.

Plaats een reactie