BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Nordkette

Reviews Nordkette

65% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.2 op basis van 3700 reviews.

  • Sterke punten: Geen vlakke stukken en eenvoudig bereikbaar.
  • Zwakke punten: Ongeschikt voor beginners, niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste, druk, matig aanbod eten op de piste, minder kindvriendelijk, weinig après-ski en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van Nordkette?


Beoordelingen van gebruikers

  • Anoniem
    Anoniem 12 januari 2010 · 16:45

    Al een aantal jaren geweest naar dit gebied. Ik vind het een erg leuk gebied, alleen kan ik er wel inkomen wat mensen bedoelen met dat het klein is. vind het wel een uitdagend gebied. over het algemeen net wat zwaarder dan de rest. de blauwe afdaling is inderdaad niet geschikt voor de totale beginners. daarvoor zitten er te lastige stukken in. ook het begin van de blauwe kan een drempel zijn. verder vind ik het een geweldige piste en nu de mutteralmbahn is heropend is het helemaal oke!

  • Anoniem
    Anoniem 10 oktober 2009 · 16:12

    In Axamer Lizum heb ik in januari 2002 leren skie? Voor beginners is het een prima gebied, ik vond het zelf tenminste prettig om regelmatig over dezelfde piste te komen. Nu, als verdergevorderde, zou ik niet meer voor Axamer Lizum kiezen (nou ja, misschien een keer een weekendje, uit nostalgie...), daarvoor is het echt te klein. Van het bijbehorende skidorp kan ik mij ook weinig meer herinneren, ik meen dat het weinig voorstelde. Overigens heb je wel vanaf de top van de Hoadl een schitterend uitzicht!!

  • Anoniem
    Anoniem 30 maart 2008 · 16:33

    23 maart 08 tot 28 maart 08.Leuk gebied.Veel mogelijkheden voor offpiste.Zalige sneeuw.Geen wachttijden.Mooi panorama restaurant. Ook leuke trip naar Stubaier gletcher.Groot gebied opzich.Komen zeker hier terug.

  • Anoniem
    Anoniem 8 februari 2008 · 17:40

    Heerlijk zonnige week gehad in maart 2006. Wij vonden het gebied prachtig en zouden zeker nog eens terug willen. Prijs/kwaliteit dankzij Magic Mountains concept ook goed. Als is het dan geen groot skigebied, voor ons was het zeker afwisselend genoeg voor 1 week. Ook voor kinderen genoeg te doen.

  • H Bruijsten
    H Bruijsten 18 december 2007 · 12:09

    Olympia SkiWelt Innsbruck bestaat uit verschillende kleine skigebieden. Deze zijn doormiddel van gratis bussen te bereiken. Afstanden zijn toch wel zo groot dat het niet aantrekkelijk is om 1 dag naar meerdere gebieden te gaan. Axamer Litzum en Patscher Kopfel bieden wel wat diversiteit van pistes. Vanuit Axamer Litzum kun je afdalen naar de Mutterer Alm (terug naar Axams alleen met de bus), dit is een klein skigebied met enkele afdalingen. Ideaal voor beginners, als gevorderde zul je het snel gezien hebben. Het skigebied van Innsbruck zelf is klein en de sneeuw is vaak in slechte conditie omdat het pal op de zonzijde van de berg ligt. Kortom Olympia SkiWelt Innsbruck of een van de skidorpen zijn ideaal als je beginner bent en/of komt voor de echte Oostenrijkse gezelligheid.

  • Gideon
    Gideon 26 januari 2007 · 14:44

    Leuk skigebied, was hier vorig jaar voor het eerst, omdat het op alle andere plekker vol zat. In eerste instantie laat het zich misschien niet aanzien als een leuk gebied, maar zoals zo vaak, schijn begriegt!! Top gebied! Top faciliteiten, mede ook omdat ze er 5 jaar geleden zijn achter gekomen dat dit ex-olympisch skigebied niet de toeristen vanzelf trekt! Veel dingen zijn vernieuwd, en ten goede! Ik ga hier in Maart 2007 zeker naar terug

  • jorik
    jorik 9 januari 2007 · 17:14

    aangezien ik al 17 jaar ski+board zijn dit wel leuke afdalingen helaas is het een zeer maar dan ook zeer klein gebied(axamer) wat voor mij wel aantrekkelijk was was het feit dat er een board park is. het wachten bij de liften is minnimaal dat is een groot +punt. maar als je van tochten houd en dat moet je toch voor een ander gebied kiezen.

>