Reviews Ovifat

63% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 6.2 op basis van 9 beoordelingen.

Sterke punten: Geen vlakke stukken, laag prijsniveau en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, weinig après-ski, minder kindvriendelijk, beperkte off-piste, matige variatie in pistes, niet sneeuwzeker en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Ovifat?

Reviews van gebruikers

Gast606
1 februari 2019 · 15:30

Lange wachttijden voor materiaal te huren ongeveer 90 min

Met familieSkiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast881
17 januari 2019 · 21:32

Beste skipistes van België, mag je niet vergelijken met de Alpen natuurlijk, maar de rode piste heeft echt wel zijn steile scharmes én waar de wachttijd aan de lift meevalt. Blauwe/groene piste meestal drukker. Bovenaan pistes prachtig zicht op de Hoge Venen. Sneeuwkanonnen vanaf deze winter 2018-2019 moeten ongetwijfeld voor verbetering pistes zorgen.

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast304
19 januari 2018 · 10:03

Minder leuk voor gevorderden en het is druk in het weekend met kleine kindjes die hun eerste strepen in de sneeuw trekken op de lange latten.
Huurmateriaal is verouderd, het is er vooral voor gezinnen gezellig voor een dagje sneeuwplezier!

Met familieSkiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast784
21 mei 2017 · 10:18

er zijn geen positieve punten over Ovifat. het was echt vreselijk. zeker geen aanrader. als je 5 uur naar een muur kijkt, heb je meer plezier dan daar te skieën.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast188
18 januari 2017 · 19:30

De rode piste is leuk voor een ochtend skiën. Een voorwaarde om de 18 punten (1 punt per run) van de skikaart op te maken en lekker te kunnen doorskiën is dat er geen of weinig wachttijd is bij de sleeplift. Op maandagmorgen 16 januari 2017 was dat het geval, maar rond het middaguur stond de parkeerplaats al aardig vol. Verder is het restaurantje best gezellig met een mooi uitzicht op de blauwe piste en de omgeving.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast540
4 januari 2017 · 12:57

Leuk voor een middagje rondklooien, pistes worden niet geprepareerd dus met name de rode is na een dag of wat één grote buckelpiste. Met echt skien heeft dit verder niks te maken, eerder het verlengde van een indoor binnenbaan.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast519
9 februari 2015 · 11:45

Super leuk voor een dagje!
Materiaal is oud maar dat moet je erbij nemen.
Perfect voor een heropfrissing.

Met vriendenSkiër1 tot 4 jaar ervaring
21 december 2010 · 12:22

Gisteren in Ovifat de 20-beurten kaart genomen. Er lag 50 cm sneeuw, vandaag zelfs 60cm in deze rcordwinter. Door de koopjes- en examenperiode waren we van 10 tot 12 met slechts een 20 skiers waardoor we tot op het einde van 20cm poeder konden genieten.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
16 januari 2010 · 14:11

Gisteren ging ik een dagje ski?in de ardennen:
Om 9u45 aangekomen in Ovifat: PISTE GESLOTEN
Toen doorgereden naar Spa: PISTES GESLOTEN
Voor hadden ze op de site bij sneeuwconditie nog goed tot zeer goed de dag ervoor staan… .
Daarna helemaal naar de ‘Weisserstein’ gereden, om 11u30 stond ik op de piste…:
Hier lag voldoende sneeuw: langs de piste 15? cm.
Op de pistes enkele bruine plekken.
Lengte: vergelijkbaar met Landgraaf.
Voordelen: 7¤ (promotie) voor een skipas en de lift gaat 2x zo snel