BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Pamporovo

Reviews Pamporovo

68% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3683 reviews.


Wat vind jij van Pamporovo?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast642
    Gast642 27 januari 2019 · 11:29

    Groot skiresort met vele goede hotels ( 3 tot 5 sterren ) en restaurants voor acceptabele prijzen. Het skigebied is beperkt, 14 liften en 18 pistes waarvan de langste 3.943 meter, dit betreft een groene piste, merendeel van de pistes zijn blauw of rood, 5 zijn er zwart, en geloof me, écht zwart, daarom begint men hier ook met groen voor de makkelijkste piste. Liftpas voor 6 dagen € 125 . Transfer vanaf Sofia ( 3 uur ) ongeveer € 50 retour bij 4 personen. Skipakket voor 6 dagen € 300 dit is 6 dagen les ( 4 uur per dag , 2 uur voor, en 2 uur na de lunch ), inclusief materiaalhuur ( ski's schoenen en stokken ) en inclusief een liftpas !! Voor een overnachting HP betalen wij voor een 2 persoons kamer € 50 ,- dus € 25,- p.p.

    inclusief zeer uitgebreid ontbijtbuffet en standaard diner buffet, in Hotel Dafovska.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast542
    Gast542 28 december 2018 · 16:51

    Leuk voor beginners en lichtgevorderden. Als je ruime ervaring hebt is het vooral leuk voor 1 of 2 dagen, eventueel icm stedentrip naar Plovdiv. Let wel op dat je de juiste liftkaart koopt. Ik kwam er net achter dat ze ons de afgelopen jaren steeds de duurdere kaart verkochten die ook voor Metchi Chal geldt terwijl we alleen in Pamporovo hebben geskied.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast507
    Gast507 22 november 2017 · 21:57

    Voor beginnende skiers en licht gevorderden is Pamporovo prima. De faciliteiten zijn allemaal aanwezig. Men spreekt over het algemeen goed engels en is vriendelijk. Het niveau van de voorzieningen is lager dan in de Alpen, maar het kost dan ook maar de helft van wat je in bijvoorbeeld Oostenrijk kwijt bent. Ben je meer ervaren dan ben je na een paar dagen wel uitgekeken. De laatste keren dat wij er waren (rond nieuw jaar) waren de twee rood-zwarte pistes steeds gesloten. Inmiddels is er aan de andere kant van de berg een extra lift bijgebouwd met een mooie ruim 3,5 km blauwe afdaling (misschien moet de redactie de pistekaart even updaten). Zeker aan te raden om eens te gaan skieen (o ja, handig om te weten: als een Bulgaar ja knikt: bedoelt hij nee; als hij nee schudt: bedoelt hij ja).

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast507
    Gast507 22 november 2017 · 21:55

    Voor beginnende skiers en licht gevorderden is Pamporovo prima. De faciliteiten zijn allemaal aanwezig. Men spreekt over het algemeen goed engels en is vriendelijk. Het niveau van de voorzieningen is lager dan in de Alpen, maar het kost dan ook maar de helft van wat je in bijvoorbeeld Oostenrijk kwijt bent. Ben je meer ervaren dan ben je na een paar dagen wel uitgekeken. De laatste keren dat wij er waren (rond nieuw jaar) waren de twee rood-zwarte pistes steeds gesloten. Inmiddels is er aan de andere kant van de berg een extra lift bijgebouwd met een mooie ruim 3,5 km blauwe afdaling (misschien moet de redactie de pistekaart even updaten). Zeker aan te raden om eens te gaan skieen (o ja, handig om te weten: als een Bulgaar ja knikt: bedoelt hij nee; als hij nee knikt: bedoelt hij ja).

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast147
    Gast147 19 januari 2016 · 10:04

    Ga 30 Januari naar Pamporovo. Jammer dat er geen recentere ervaringen zijn opgenomen. Hoop op een positieve ervaring!

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 29 december 2008 · 13:20

    Ga 31-1-2009 voor de vierde maal naar Pamporovo, ongedwonge sfeer, uitgaans mogelijkheden te over, je moet alleen ff navragen waar je moet zijn. Zeer goede skischool en goed materiaal verhuur. Je zit met ongeveer 10 pesonen in de skiklas met zeer ervaren instructeurs. Reeds diverse hotels gehad, allemaal goed bevallen. Met Balkan ski is alles in een compleet pakket te boeken. Vanaf Schiphol 2,5 uur vliegen, vanaf Sofia airport 3 uur transfer ( inclusief )naar het resort. Een aanrader voor de beginnende skieer en de ervaren skieer voor wie het allemaal wat rustiger aan wil doen. Gewoon een keer proberen!

  • steet81
    steet81 18 augustus 2006 · 17:40

    Vanaf Plodiv vliegveld is het 2 uur rijden met de bus. En van Sofia is het 4 uur rijden naar Pamporovo. Wij zijn daar al 6 keer geweest en we hebben het daar altijd naar ons zin gehadt. Voor een beginnende skier is het heel goed te doen. Ook voor de gevorderde skier is het leuk. Er zijn haast geen wachttijden bij de skiliften. Op de pistes zijn zeer gezellige eettentjes waar je voor weinig geld goed kunt eten. De uitgaansmogelijkheden zijn beperkt. Er is een diskotheek in Hotel Perelik een hele mooie.En er zijn wat engelse pubs waar alleen engelse komen. De Havanna bar is een bezoekje waardt daar is het altijd gezellig. Die zit in hotel Mourgavets.

>