BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Postwiese - Neuastenberg

Reviews Postwiese - Neuastenberg

67% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.0 op basis van 3680 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, geen vlakke stukken, kindvriendelijk, goedkoop en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
 • Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste, druk, niet sneeuwzeker en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van Postwiese - Neuastenberg?


Beoordelingen van gebruikers

 • SleeVanEee
  SleeVanEee 17 januari 2020 · 19:22

  Iedere vergelijking met de Alpen moet je gelijk vergeten. Minder bekend dan Winterberg, daardoor ook minder druk. Ook geen kamikaze-skiërs in spijkerbroek gezien. Voor beginners of voor kleine kinderen is het gebied perfect om één (of een paar) dagen te kijken of skiën bevalt. Goede skischool! Kun je al wel skiën, dan ben je hier wel snel uitgekeken.

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast247
  Gast247 18 maart 2019 · 21:28

  Al 3 jaar heerlijk geskied op de Postwiese. Het eerste jaar 2 ochtenden les gehad maar dat beviel mijn dochter en mij helemaal niet. Ik had een erg onvriendelijke leraar, maar misschien gewoon niet getroffen. De skiverhuur is uitstekend op de Postwiese. Iets drinken of eten is niet duur. Winterberg is dichtbij en gezellig. Het is hier altijd veel rustiger dan in Winterberg maar het gebied is ook een stuk kleiner. Wij gaan altijd doordeweeks en reizen in het weekend weer af omdat het dan erg druk is. De rodelbaan is super leuk.

  Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast126
  Gast126 3 februari 2019 · 10:18

  super knus en gezellig skigebied heel leuk een paar dagen met je gezin, familie !

  Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • michelr
  michelr 13 februari 2016 · 20:13

  Leuk klein skigebied onder de rook van Winterberg, waar je een weekend met vrienden of familie even leuk kan skiën. Rodelen is een aanrader, en wil je daar een overnachting boeken doe dit bij Dorint wat aan de piste ligt. Voor de rest is het niet te vergelijken met Winterberg en al helemaal niet met b.v. Oostenrijk, maar is gewoon leuk als je tussendoor wilt gaan skiën.

  Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast707
  Gast707 22 januari 2016 · 16:12

  Vanuit je vakantie woning gelijk de piste op, alles dicht bijelkaar. Korte pistes leuk voor een paar dagen. Zeer vriendelijke mensen.

  Met partner Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • EmileR
  EmileR 28 januari 2014 · 08:20

  Met familie (kinderen 7 en 9 jr) gebied voor eerst bezocht. Kende al flink wat andere gebieden in Sauerland. Recent is gebied uitgebreid met lange stoeltjeslift waarmee capaciteit fors is uitgebreid. Er zitten paar uitdagende afdalingen bij. Met de aardige horeca erbij krijgt gebied van mij als geheel 4 sterren.

  Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Paul E
  Paul E 16 maart 2012 · 02:55

  Het skigebied van Neuastenberg is een drukbezochte alternatieve bestemming voor het nabijgelegen Winterberg. Door de vele stoeltjesliften en de grotere diversiteit aan pistes wint Winterberg het bijna op alle fronten. Maar qua funpark springt Neuastenberg eruit ten opzichte van alle Sauerlandse skibestemmingen. Als je in het bezit bent van een skipas voor 3 of meer dagen dan is het zeker leuk om Neuastenberg aan te doen. Als dagbestemming raadt ik eerder Winterberg of Altastenberg aan.

  Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Stijn Broers
  Stijn Broers 11 februari 2012 · 08:35

  Ik ben hier afgelopen donderdag geweest. Er waren een heleboel schoolbussen, waardoor het gezellig druk was (anders was het wel heel rustig geweest). Heel overzichtelijk gebied met voor mij (ongeveer 3x een week geskied) heel mooie pistes: Een relaxte blauwe (de 7), een mooie rode om te oefenen (de 11) en een voor mij uitdagende rode (de 1). Er zijn ook een paar zwarte maar die heb ik niet gedaan, misschien een volgende keer want ik kom hier zeker terug. Wat ik wel jammer vond was dat er geen echte oefenpiste is, niet voor mezelf maar voor een heleboel van die schoolkinderen die nog nooit hadden geskied. Er belandden er nogal veel in de netten onderaan piste 7...

  Met partner Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
>