BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Raurisertal Hochalmbahnen

Reviews Raurisertal Hochalmbahnen

90% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.6 op basis van 3736 reviews.

  • Sterke punten: Super kindvriendelijk, laag prijsniveau en goede variatie in pistes.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten en veel vlakke stukken.

Wat vind jij van Raurisertal Hochalmbahnen?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast929
    Gast929 13 november 2017 · 17:18

    Wij skieen met onze familie al sinds kerst 1978 in Rauris. Ook gaan we met enige regelmaat ook naar omliggende ski gebieden. Dus bijna 40 jaar. Ook in andere jaar getijden voorjaar,zomer en herfst gaan wij naar het Raurisdal. Voor ons is het een tweede thuis.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast390
    Gast390 13 januari 2017 · 10:45

    Klein gebied maar de pistes die ze hebben zijn mooi en bieden voor iedereen voldoende uitdaging. Zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de compactheid van het gebied. Goede ski-scholen!

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast018
    Gast018 24 november 2016 · 18:14

    Al 25 jaar trouwe klant in Rauris. We logeren telkens in Rauriserhof, een super ****-hotel. We nemen een Salzburger skipas en trekken enkele keren naar een ander gebied. Dienten am Hochkönig is echt niet ver af en is een super skigebied. Ook de verplaatsing naar Kaprun (gletsjer) is een absolute aanrader. Rauris heeft dan weer de troef dat het niet druk is, zeker niet op de Waldalm. Nu daar een nieuwe gondel gebouwd werd, kan dat de komende winter natuurlijk snel veranderen.

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast571
    Gast571 8 oktober 2016 · 11:33

    + In tegenstelling tot wat er op deze site staat heeft het gebied ruim 30 km piste. + De oude Wladalmlift wordt voor het seizoen 2016/2017 vervangen en verlengd door een nieuwe gondel + Skigebied gaat tot 2175 meter en is mede daardoor sneeuwzeker. - Niet het meest grote skigebied, wel lekker knus!

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast673
    Gast673 22 november 2014 · 15:39

    Heerlijk rustig klein en overzichtelijk gebied om te skiën, gezellig klein centrum om wat te eten/drinken. Mooi gebied om te wandelen. Prima plaats voor families met kinderen, en voor mensen die van wat rust houden

    Met partner Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast965
    Gast965 27 februari 2013 · 22:21

    wij zijn hier afgelopen voorjaarsvakantie weer geweest voor de derde keer , je komt er mensen tegen die de jaren ervoor ook waren. De skiles voor kinderen is erg leuk. Beginnen op een klein weidje en daarna schuif je door. daarna ge je hoog de bergen in. echt een kindvriendelijk gebied. Het skigied is groot genoeg om tussen de lessen door te skieen. De mensen zijn overal erg vriendelijk. Zelfs voor opa en oma leuk beneden bij het kinderweidje kijken. een arresleetocht is ook leuk. Volgend jaar zijn wij er weer.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 15 februari 2011 · 15:21

    Gaan 25 februari voor de 11e keer naar Rauris en ben zelf 17 jaar, Rauris is overzichtelijk en kindvriendelijk.Er zijn vriendelijke skileraren die alles doen met een glimlach. Qua apres ski weinig mogelijkheden maar daar draait het niet alleen om. De rode pistes op de Kreuzboden zijn aan te raden voor gevorderden. Er word oko vanalles geörganiseerd zoals shows op de pistes met verschillende stunts. Een top gebied!!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 22 maart 2010 · 15:07

    6 tot 13 maart 2010, was weer geweldig Goede sneeuw, zon en gezelligheid Hotel Alpina in Rauris heeft een nieuwe eigenaar, jong gezin! Uitstekende voortzetting van de gastvrijheid.

  • Anoniem
    Anoniem 3 januari 2010 · 15:59

    Wij zijn in dec de kerstweek voor de derde maal naar Rauris gegaan we hebben het daar prima naar onze zin zeker voor onze kleindochter die nu voor de derde keer les heeft gehad, ze kijkt ook altijd uit naar de vrijdag de laatste lesdag ja dan komt de skiwedstrijd dec 2009 was voor haar helemaal top want z ewas eerste geworden. Hotel Hubertus is ook helemaal toppie heb alweer besproken voor kerst 2010.

  • Anoniem
    Anoniem 17 november 2009 · 18:10

    Wij waren zeker 50 keer in Rauris, in zomer bergtouren in winter skien en langlauf. bij Traudy Sch?ger tel.004365446453 klein familiepension vriendelijk zorgzaam liften 500m. skigebied voor iedereen, parkeren bij huis. voor beginners en kinderen prima

  • Anoniem
    Anoniem 4 maart 2009 · 20:12

    Wij(gezin met 2 kids van 5 en 7 jaar)hebben vorige week een TOP vakantie gehad in Rauris. Prima skischool (Adventure Rauris)met nederlandstalige leraren en na de lessen(in de prijs inbegrepen) nog een arresledetocht,snowscooter rijden en een avond fakkeloptocht.Niet druk op de piste.Blauw,rood en zwart met voldoende afwisseling. Veel sneeuw en vriendelijke mensen! Zeker een aanrader!

  • Anoniem
    Anoniem 2 maart 2009 · 21:42

    Geweldige kerstvakantie gehad in Rauris. Skischool Karl Maier; klant- en kindvriendelijk en goed georganiseerd, veel geleerd!! Skiliften: vriendelijk en oplettend personeel (sleeplift wordt stopgezet als er iemand uitvalt) en GEEN wachttijden! Pistes: overzichtelijk maar niet echt makkelijk, ook niet voor kinderen (afgronden). Sfeer: klein, gemoedelijk, gezellig, veel Nederlanders.

  • Anoniem
    Anoniem 12 januari 2009 · 14:45

    Geweldig, met kinderen vanaf 3 jaar vreselijk gezellig/vriendelijk gebied. Prijzen oke, skiles goed, vriendelijk met een lach !! Hotel Alpina een aanrader, prima vertoeven, sauna, zwembad. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

  • Anoniem
    Anoniem 5 maart 2008 · 22:34

    Net terug van 1e x Rauris, en voor volgend jaar alweer geboekt! Gezellig overzichtelijk familiegebied. Ondanks zeer hoge temperaturen lagen pistes er prima bij. Voor ieder wat wils.Nauwelijks wachttijden. Vriendelijk personeel bij skischool Adventure en liften. Erg geliefd bij Hollanders. Minpuntje: parkeerplaats bij dalstation is niet geasfalteerd; ? grote blubberzooi bij weinig sneeuw. Tip: parkeer bij Kreuzboden; hier is dalafdaling ook perfect.

  • Anoniem
    Anoniem 25 februari 2008 · 21:11

    al jaren gaan we 1 keer per jaar ook hier een weekje naar toe, heel erg gezellig en zeer kindvriendelijk. ook de prijskwaliteit van hotels en pistes is uitstekend. je bent geen tourist die wordt uitgemolken maar een zer gewaardeerde gast.

  • Roos Harberink
    Roos Harberink 3 september 2007 · 11:00

    Rauris is een skigebied dat niet uitermate geschikt is voor zeer gevorderde skiërs, maar voor beginners en matige skiërs, en vooral voor mensen die van gezelligheid houden, de perfecte plek om heen te gaan. Er zijn een aantal après-ski cafe's, op de pistes zelf zijn ook een aantal koepeltentjes te vinden en het skigebied is prima. Ik ben zelf een gevorderde skiër, maar ik kom hier al sinds mijn 8e (ben nu bijna 20) en ik verveel me toch eigenlijk nooit. Er zijn zowel blauwe, rode als een zwarte piste die zeker goed te doen zijn. Veel mensen uit omgeving twente. Een groot feest dus!!

  • Jonker
    Jonker 7 maart 2007 · 21:31

    We zijn net terug en het is er super.Vriendelijke mensen en een goed Hptel St Hubertus.Skileraren vriendelijk ook voor de kinderen.Personeel bij de liften.Kortom geweldig.

  • Hodie
    Hodie 1 maart 2007 · 18:43

    Wij zijn 3 jaar achter elkaar naar Rauris geweest. Geweldig klein gebied. Leuk voor de beginnende/gevorderde skiër en voor kinderen. Ook leuk voor mensen die niet skiën. Je kunt met de gondel omhoog naar het middenstation en dan lekker wat eten/drinken in het restaurant terwijl de anderen even een afdaling maken. Afstanden zijn niet te groot. Dit jaar zijn we naar Saalbach-Hinterglemm geweest. Mooie omgeving, maar voor ons een veel te groot skigebied. Rauris.....we komen in 2008 terug!!!

  • Ilonka en Erik
    Ilonka en Erik 8 februari 2007 · 10:04

    We zijn net terug van een hele geslaagde skivakantie in Rauris! Het gebied voldoet aan alle verwachtingen. Het is geen groot skigebied, maar groot genoeg om je niet te vervelen als beginner. Wel verstandig om rekening te houden met de vakanties van Oostenrijk en Duitsland, dan wordt het een stuk drukker op de piste. Wij hebben in ieder geval heel erg genoten.

  • siamak
    siamak 27 december 2006 · 22:44

    Superski gebied met brede afdalingen van elke categorie. Dus voor ieder wat wils. Alleen de skidepot bij de dalstation valt wat tegen. Je kunt de skiuitrusting beter mee terug nemen naar je hotel. Inmiddels zijn er 3 gondels i.p.v. twee!

  • Rauris fan
    Rauris fan 4 december 2006 · 16:14

    Ik vind het een zeer gezellig ski gebiet.Voor kinderen is het zeer geschikt, je vindt elkaar altijd weer terug. In het dorp kun je lekker uit eten, aanrader de mexicaan midden in het dorp, voor een redlijke prijs. En de apres Ski is bij Maislau altijd weer gezellig, daar kun je van die overheerlijke knobi's eten. Voor mij is RAURIS een echte aanrader.

  • Bastiaan Venselaar
    Bastiaan Venselaar 21 augustus 2006 · 10:28

    De info hierboven betreffende 25 pistenkilometers is niet correct, het zijn er inmiddels 31. Super gemoedelijke sfeer, alles op loopafstand. Lift capaciteit goed bemeten, veel diversiteit. Veel offpiste mogelijkheden zoals de Osthang, beste is voor een uur of twee een leraar te nemen die alle offpiste mogelijkheden toont. Zij weten ook of het veilig is. Prachtig gebied, goede prijs / qualiteits verhouding. Top zijn ook de verlichte rodelbaan op maandag en donderdag avond, heerlijke atmosfeer hangt er dan in de Skihutten waar dan live musiek speelt.

  • Anoniem
    Anoniem 21 augustus 2006 · 10:12

    skischool is onder bij de gondel, afdaling alleen mogelijk via een zwarte piste. Voor de minder gevorderde betekent dat met de gondel terug. De allerjongste blijven beneden voor de les, terwijl de wat oudere kinderen 'boven' blijven tijdens de lunch. Is dus een probleem als je meerdere kinderen in verschillende groepen hebt. Het is een betrekkelijk klein gebied, in de krokusvakantie was het druk, wachttijd ruim een haluur voor de gondel. Eenmaal boven ging het wel.

>