BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Reinswald - Sarntal

Reviews Reinswald - Sarntal

93% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.3 op basis van 3691 reviews.


Wat vind jij van Reinswald - Sarntal?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast047
    Gast047 8 februari 2018 · 09:37

    Een zeer leuk gebied met leuke afdalingen. Voor ieder is er wel iets te doen. Skiën snowboarden en een super leuke rodelbaan. De ontvangst is overal waar je komt super. De prijzen zijn daar nog betaalbaar en de kwaliteit is goed. Je komt gemakkelijk tussen de plaatselijke bevolking met nog leuke ouderwetse tradities. Voor groot en klein is het daar zeker goed vertoeven . Leuke apres ski. gemoedelijk en gezellig. Klein gebied maar zeer goed. Genoeg restaurants (skihutten op de piste of aan de piste) Sinds kort zelfs een 4 sterren-hotel aan de piste met de nodige luxe.

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Marcellus
    Marcellus 7 januari 2017 · 16:13

    Ideaal voor gezinnen of groepen met veel beginners.

    Met vrienden Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Ivo
    Ivo 14 maart 2011 · 14:55

    Voor de eerste keer met VIGO Zondall(B) in Reinswald. Weliswaar geen groot skigebied maar goed onderhouden pistes, vriendelijke mensen,geen wachtrijen aan de liften, niet te druk op de pistes. Een aanrader voor beginners en families. Ook mijn metgezellen waren lovend.´k Heb me op geen enkel ogenblik verveeld?

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 11 februari 2010 · 15:57

    We gaan voor de vierde keer naar Feldrand in Wei?nbach en skien in Rheinswald.Inderdaad wat minder uitdagend voor zeer goede skiers maar desalniettemin een aanrader vanwege de goede sfeer en NEDERLANDERS de prijzen.

  • Anoniem
    Anoniem 20 november 2008 · 12:09

    Ik ben hier al meerdere malen geweest. Het is een leuk en gezellig gebied. Doordat het niet te groot is kom je elkaar weer vaker tegen. De mensen zijn hier erg vriendelijk en kennen je ook bij naam. Wachttijden bij de liften heb ik daar niet meegemaakt. Je kunt er goed eten op de piste. Er is voor iedereen en ieder budget iets te krijgen. De rodelbaan is een echte aanrader. Je krijgt hier echt waar voor je geld.

  • Anoniem
    Anoniem 13 maart 2008 · 21:05

    Frank. het was super leuk hier. gezellig, prijzen vallen mee en zeer goede pistes. niet veel maar goed genoeg voor een week. leuk voor gezinnen en groepen. Heel rustig op de pistes en bij de liften. zelfs in de krokus

  • Anoniem
    Anoniem 13 maart 2008 · 21:03

    onze eerste vakantie hier is zeer goed bevallen. Perfecte pistes, gezellige restaurants en geen wachttijden (in de krokus!). Verder alles zeer geod betaalbaar als je dat vergelijkt met Oostenrijk of Zwitserland. Een echte aanrader voor gezinnen. Ondanks het kleine gebeid kan je heerlijk skien. Ik ski al vanaf mijn 8ste, ben nu 45, en heb mij geen moment verveeld. Echt een ouderwetse skivakantie

  • Simone
    Simone 21 augustus 2006 · 09:43

    Een klein, maar super gezellig skigebied. Ook heel geschikt en leuk voor kinderen. De wachttijden bij de liften is minimaal (± 2 min.). In alle restaurantjes is het altijd gezellig. Op www.reinswald.com kun je het met eigen ogen zien.

>