BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Skiparadies Reschenpass

Reviews Skiparadies Reschenpass

81% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.7 op basis van 3760 reviews.

  • Sterke punten: Geschikt voor gevorderden, rustig, goed eten op de piste, kindvriendelijk en goede variatie in pistes.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Skiparadies Reschenpass?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast511
    Gast511 4 januari 2018 · 13:48

    gezellig gebied, niet al te vol en mogelijkheden volop voor de gemiddelde Nederlandse skiërs, natuurlijk niet voor diegenen die vinden dat ze beter skiën als Franz Klammer..............

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • tohi
    tohi 1 februari 2017 · 10:41

    We vertrekken binnenkort naar dit skigebied op basis van de beschrijving op wintersporters.nl Nu blijkt dat deze gebieden helemaal geen gecombineerde ski pass meer aanbieden. Ik vind in het hoogseizoen zelfs geen combinatie Schoneben - Haideralm, enkel in laagseizoen. Commercieel zootje blijkbaar, dit gebied. Kunnen jullie bij wintersporters.nl misschien dit gebied terug uitsplitsen, want jullie info klopt niet ?

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • vienza
    vienza 15 januari 2017 · 16:46

    Altijd veel plezier gehad in dit gebied mede door dat je op een pas naar 3 verschillende gebieden kon. en daardoor relatief goedkope ski kilometers kon maken. Erg jammer dat de gebieden nu gescheiden zijn. Ga dan ook voor volgend jaar zeker een ander gebied zoeken.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast916
    Gast916 18 november 2016 · 14:11

    We komen hier al sinds 2004 met ons gezin en 2 andere gezinnen. Een heerlijk gebied. Je kan kiezen uit 3 skigebieden. Maar dat lijkt vanaf winterseizoen 2016-2017 afgelopen te zijn. Op deze site staat het nog. Maar straks zijn de 3 gebieden los van elkaar. Dat geeft een flinke prijsverhoging. Helaas lezen we het nu pas. Het zou een reden kunnen zijn geweest om niet meer naar dit gebied te gaan. Maar naar een ander gebied gaan in een bomvolle voorjaarsvakantie gaat niet meer lukken. Dit voelt niet goed.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast159
    Gast159 20 augustus 2016 · 17:46

    We komen de laatste 8 jaar regelmatig ( 2 tot 3 keer per jaar) in het skigebied Reschenpass Het skigebied was altijd leuk om van de verschillende mogelijkheden gebruik te maken in Oostenrijk skigebied Nauders en in Italie skigebied Schoneben Helaas kun je vanaf 2016/2017 niet meer op de zelfde skikaart gebruik maken van Skigebied Schoneben ( wel is de prijs van de skipas gelijk gebleven ) dit is voor ons een reden om een nieuw skigebied te gaan zoeken

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast544
    Gast544 23 maart 2016 · 11:35

    Prima Skigebied. Mooie pistes die zowel boven als onder de boomgrens liggen. Leuke dal afdalingen (langste 6,5km) waardoor je lang kan skien voordat je weer een lift in stapt. Skigebied is wel redelijk klein waardoor de fanatieke skiërs het gebied snel heeft gezien.

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast730
    Gast730 19 september 2015 · 11:54

    Heerlijk gebied, voor de gemiddelde skiër. Lift capaciteit top. Je bent zo weer boven. Op je gemak lunchen is wat moeilijker. Druk en chaotisch. Gebrek aan tafels. Jammer want uitgebreid lunchen is toch altijd gezellig. Zag wel op de site dat er fors wordt bijgebouwd, dus komt goed. Wij gaan iig in febr weer kijken!

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast242
    Gast242 1 juni 2015 · 22:03

    Het is een mooi gebied waar je lekker kunt skiën of snowboarden. Wat ik zeer prettig vond in dit gebied is: dat je veel keuze had uit restaurantjes die ook zeer goed waren, in bijzonder Almhof. Voor een explosieve uitgaansavond hoef je er niet te zijn. Het is meer een gebied voor koppels of gezinnen die een rustige vakantie willen.

    Met partner Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • ThomJ
    ThomJ 11 januari 2015 · 13:32

    Nauders is voor mij het gebied waar ik zelf heb leren snowboarden. Zowel de ski als snowboardschool hebben een goed niveau. Ik heb hier zelf veel geleerd. Daarnaast herken ik de geluiden niet over gevorderde klasjes die niet goed zouden worden ingedeeld en dat het niveau zou tegenvallen. De Zirmbahn is voor iedereen die naar Nauders gaat wat mij betreft een echte aanrader. Daarnaast is ook de piste bij de Tscheyek erg leuk. Ook is er qua off-piste en skiroutes ook wat mogelijk. Dit is niet heel veel, maar voor de grote van het gebied wel redelijk. Het enige met de skiroutes bovenaan de panoramalift is dat die nog wel eens dicht wil zijn. Negatieve geluiden die door sommigen worden genoemd over capaciteit en drukte kan ik mij absoluut niet in vinden. Ik ben hier 3 jaar op rij naartoe gegaan en heb hier zelf nooit last van gehad. Ook de drukte in het restaurant boven vind ik zeker wel te overzien. Al met al is het een sfeervol gebied wat naar mijn mening vooral voor gezinnen met kinderen erg leuk is. Maak je liever veel kilometers, dan denk ik dat je wel wat sneller uitgekeken zal raken. Er zijn lange afdalingen, maar helaas niet zoveel verschillende. Mijn tip is het gebied Schöneben. Het is er erg modern en de pistes zijn erg leuk. Het gebied is niet erg groot, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Voor de afwisseling is dit zeker de moeite waard. Wanneer je zelf niet heen zou willen rijden is er ook een skibus verbinding. Dit zit ook allemaal bij de skipas inbegrepen wanneer je naar Nauders gaat. Een dagje Schöneben is wat mij betreft zeker een aanrader! Overigens ga ik al 16 jaar op wintersport. Ik heb eerst 8 jaar geskied en daarna 8 jaar gesnowboard. Qua techniek is expert misschien op de ski's niet geheel waar, maar het inzicht zit er zeker in.

    Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Fr.
    Fr. 18 april 2012 · 09:40

    Zijn nu 4 maal in Nauders geweest op verschillen tijden nu van 8-14 april [paasweek] en stonden versteld van de sneeuwkwalitijd op deze tijd van het jaar onze ervaring in Nauders na in 35 jaar skien in verschillende plaatsen te zijn geweest de mogelijkheden zijn er net voldoende Hotels in alle klassen.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Fam uit Drenthe
    Fam uit Drenthe 17 maart 2012 · 09:46

    We zijn hier geweest met 3 gezinnen met kinderen in de leeftijd van 3 t/m 14 jaar. Al onze kinderen zijn naar de skischool geweest en dat was voor de jongste kinderen goed voor elkaar. Voor de skijuf was super. Voor de wat oudere kinderen was het jammer dat er niet meer gekeken wordt naar wat ze kunnen en daar dan goed op ingedeeld worden. We gaan volgend jaar zeker weer naar dit gebied.Skipas prijzen zijn goed vergeleken met andere gebieden in de buurt. Wel lange wachttijden tussen middag als alles en iedereen gaat eten, iets te weinig capaciteit. Mooi weer gehad en een heerlijke week.

    Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Otzi
    Otzi 27 februari 2012 · 11:46

    Enorm druk gebied. Door de (te) positieve reacties van anderen denk je hier lekker naar toe te kunnen met je gezin. Absoluut niet! 2 vechtende ski scholen waar de kinderen de dupe van zijn en veel te grote groepen die ook op de piste een belemmering zijn. Lompe snowboarders die overal tussen door vliegen en tijdens pauzes is het restaurant tjok vol. Prijzen vliegen als het druk is omhoog waardoor je ineens vewel meer moet betalen voor beroerde koffie / friet. WC zijn te vies en een wachtrij waardoor je kind al in de broek plast voor je het weet.

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Harry
    Harry 26 februari 2012 · 20:41

    Mooi overzichtelijk gebied bij Bergkastel. Ideaal voor beginners, maar ook gevorderde wintersporters vervelen zich hier echt niet. Net geweest tijdens een zeer drukke voorjaarsvakantie week maar nauwelijks wachtijden bij de liften en op de pistes ook niet echt druk! Jammer dat er niet zoveel berghutjes/restaurants zijn. Om 12 uur chaos in het Bergkastelrestaurant omdat iedereen daar tegelijk gaat eten in de pauze van de lessen. Het Schöneben-gebied is zeker ook de moeite waard om een dag te doen: mooie pistes en moderne liften. Het gebied bij San Valetin is niet geschikt voor beginners. Uitdagende pistes maar oude (sleep)liften en je hebt in een ochtendje echt wel gezien. Busvervoer van en naar het dorp is zeer goed geregeld!

    Met familie Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • Familie Hoenderop
    Familie Hoenderop 19 januari 2012 · 14:28

    Zijn met 5 volwassenen de laatste week van het jaar 2011 in Nauders geweest en hebben het prima naar ons zin gehad. Hebben gelogeerd in appartement "Claudia" in de Kreuzgasse. Dit was een goede keuze: Groot, superschoon en rustig gelegen!!! Een echte aanrader.

    Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Leon
    Leon 8 januari 2012 · 11:28

    Verleden jaar voor het eerst naar Nauders geweest, dit jaar jaar weer! Toen we verleden jaar aankwamen, schrokken we van de omgeving, ALLES GROEN! MAAR de hele week kunnen skieen op prima kwaliteit sneeuw. Alles was gewoon goed, bijna perfect. Heerlijke brede pisten weining tot geen wachtrijen, ondanks dat wij in de schoolvakantie waren. Skischool uitmunend.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • s. van den bosch
    s. van den bosch 12 november 2011 · 16:39

    Wij gaan ook al een aantal jaren naar dit skigebied. Het bevalt ons enorm, omdat het een overzichtelijk skigebied is, maar ook omdat de ski school Nederlandstalig personeel in dienst heeft, en onze kinderen het helemaal super vinden om daar op les te gaan. Voor ons een prettig gevoel om ze daar achter te laten. Voor de gevorderde skiër is het niet een heel groot gebied, maar voldoende afwisseling qua pistes. Italië is ook mooi gebied, met zeer brede pistes, een super mooie afdaling. Dit gebied is zeker een aanrader om naar toe te gaan met kinderen! Als je voor jezelf niet te hoge eisen hebt, dan heb je een super wintersportvakantie. Wij verblijven altijd in Altes Toll haus net buiten het dorp, 2 km van de lift. Een groot huis waar je met meerdere gezinnen in kan verblijven.

    Met familie Skiër
  • Reinier
    Reinier 8 november 2011 · 15:32

    Vorig jaar kerst (2010) naar nauders geweest. Voor nauders gekozen vanwege de hoge ligging en de mogelijkheid tot langlaufen. In de groep waarmee we reisden zaten een aantal langlaufers. Bij aankomst helaas niet veel sneeuw in het dal. De langlaufers hadden dus pech (zij moesten uitwijken richting de Italiaanse kant van het gebied). Op de pistes zelf was het subliem. De regen/sneeuw grens lag de dagen voordat wij kwamen op 1400m. Dus op 1450 meter was het al goed skien. Er lag dan ook 1,5m sneeuw hogergelegen. Het mooie aan Nauders zijn de fantastisch lange en mooie dalafdalingen. Daarnaast kent het gebied nog 2 pistes die super zijn; de tscheyeck afdaling (vanaf 2700m) is prachtig, en niet vergeten de Zirmabfahrt (met 300m. Oostenrijks breedste piste) waar carven een nieuwe dimensie krijgt. Daarnaast zijn er nog vanaf 2850m hoogte 2 prachtige skiroutes, die alleen open zijn met veel sneeuw (kerst 2010 helaas niet). Heb ze echter wel mee gepakt. Verder een groot pluspunt zijn de liften, snelle nieuwe 6- en 8- persoonsstoeltjesliften. Echter zijn er ook een aantal nog niet vervangen, deze zijn dan ook zeer traag. Het gebied zelf is helaas niet zeer groot. Schoneben over de grens kenmerkt zich ook door zijn brede pistes en zeer snelle liften. Helaas is dit gebied echter nog kleiner. Haideralm lag met kerst volledig in de schaduw, bestaat eigenlijk alleen maar uit 1 piste, en is vanuit Nauders met de skibus toch nog een aardig stukje rijden. Dus daar ben ik minder positief over. Ben je op zoek naar een klein, sneeuwzeker, zonnig en modern skigebied, dan zit je hier goed! Zoek je echter een groot (en aaneengesloten) gebied, met veel off-piste mogelijkheden en dichtbij huis, dan zou ik nog even verder kijken.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Marijke
    Marijke 26 januari 2011 · 19:50

    Nauders is de plaats waar wij inmiddels al een keer of 6 of 7 zijn geweest, en daarmee de enig plek in Oostenrijk, waar wij toch steeds weer terugkomen. En we zijn al in heel veel skigebieden in Oostenrijk geweest. Leuk aan Nauders? Nauders heeft aardig wat kilometers pistes en ligt voor Oostenrijk heel hoog, dus zelden gebrek aan sneeuw. De dalafdalingen zijn lang en heerlijk om je over de kommetjes tussen de bomen door te laten gaan. Nauders heeft vanaf het bergstation van de kabinabaan ook een hele mooie, lange rodelbaan, die gemakkelijk toegankelijk is. Het dorp heeft nog steeds iets puurs, leuk plaatsje met prima eetgelegenheden. Aanrader op dat gebied, de Dorfstadl, iets omhoog het dorp in voorbij de kerk. Ook hotel Almhof is een aanrader, met lekkere pizza's en vergeet niet Pension Martha, hele goed authentieke Oostenrijkse keuken. De skischool is goed en vooral de snowboard leraren, waar onze twee zoons zich de laatste keren mee vermaakten, hebben er echt de sfeer in met hun muziek erbij. Vanaf Tseyeck gaan ze met de les mooie offpiste afdalingen maken met lawine-uitrusting als dat nodig mocht zijn. Verder zijn de pistes in Italie heel aardig voor de afwisseling en dat geldt ook voor de omgeving. Op de Reschensee wordt bij voorbeeld met vliegers over het ijs geskiet, mooi om naar te kijken. Wij zijn er voor het eerst naar toe gegaan in 1986 en hebben het altijd goed naar onze zin gehad.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Ano Niem
    Ano Niem 17 december 2010 · 16:30

    Maar let in Nauders goed op als je een ski-ongeval overkomt. De lokale dokter, Dr. Öttl, stuurt je door naar een privé-kliniek in Innsbruck, waar je onmiddellijk wordt geopereerd. Dr. Öttl van het medisch centrum in Nauders heeft een deal met deze privé-kliniek, want er is geen andere reden om patiënten niet naar het officiële ziekenhuis van Innsbruck door te sturen. Bovendien beweert Dr. öttl dat hij je verzekering telefonisch heeft gecontacteerd, terwijl dat niet is gebeurd. Gevolg is dat je verzekering de interventies niet of moeilijk dekt en dat je zelf de kosten van de operatie (toch een 7.000 euro) moet voorschieten. Mijn slechte ervaringen in Nauders hebben mij geleerd, dat je altijd eerst je verzekering ZELF moet bellen als je iets overkomen is, vertrouw niet op de vriendelijke Dr. Öttl. Een goeie raad : Blijf in Innsbruck uit de handen van Dr. Hermann Leidolf van het Medizent in Innsbruck. Deze 'chirurg' heeft vorige winter mijn gebroken arm foutief terug in mekaar gezet, met een arbeidsongeschiktheid van 6 maanden en vier corrigerende operaties in België tot gevolg. Een laatste goeie raad : breek niets in Nauders, en zo jawel, keer onmiddellijk terug naar België, laat je niet opereren in Oostenrijk!

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Familie van Dijk
    Familie van Dijk 30 november 2010 · 14:39

    Wij gaan de tweede week van de kerstvakantie voor de 8e keer. Een echte aanrader om is Gasthof Martha. Kleinschalig, geweldig lekker eten. Is het eerste restaurant / apres ski vanaf de skipiste waar je vanaf de piste zo naar toe kunt afdalen. Pistes prima. Voor gezinnen met kinderen een echte aanrader.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 7 februari 2010 · 21:49

    Wij zijn hier in de krokusweek in 2009 geweest met een groep van 8 gezinnen, is ons goed bevallen. Skigebied is niet zo groot, en uiteraard in de krokusvakantie niet rustig. Maar als je de kinderen bij de skischool brengt en gelijk naar de Tschyeck gaat, dan is het goed te doen qua drukte. Heerlijk skieen daar. Dit jaar gaan we weer in de vakantieweek, weer met meerdere families.

  • Anoniem
    Anoniem 6 december 2009 · 21:21

    Is er wel iets van uitgaan/disco\'s? Ik ga dit jaar naar nauders met een vriend en zijn ouders, dus beetje uitgaan leek mij wel leuk, maar als ik het hierzo lees zit het er niet in..

  • Anoniem
    Anoniem 4 mei 2009 · 23:38

    Prima skigebied, vanuit het (kleine) centrum is het 2 minuten met auto rijden naar het dalstation. Ben je daar om 09.25 dan kan je meteen de gondel instappen. Italie is leuk, mooie bosafdalingen, maar niet echt groot. Tip: eten bij het Bergrestaurant, je wordt opgehaald(!) met een busje en weer thuisgebracht. Zeker met kinderen is het een erg leuk skigebied.

  • Anoniem
    Anoniem 9 januari 2009 · 10:10

    Ook ik ben in de tweede week van de kerstvakantie in Nauders geweest. Het was koud daar, dus dat betekent crusty crumbs als je offpiste gaat (geen zachte tiefschnee). Er lag deze week voldoende sneeuw, maar de poederlaag had de neiging zich in de loop van de dag op te hopen, terwijl er veel harde plekken waren. Als je snel genoeg hebt van een piste, ga dan niet naar dit gebied. Als je echter inventief bent, en steeds nieuwe leuke dingen weet te bedenken, is dit gebied prima. Onder de tweede L?hen sessellift door kun je leuk \"offpiste\" gaan, er zijn fijne bultjes waarover je kunt springen, als dat is wat je zoekt. De Zirmbahn is veruit de fijnste piste, breed, rood, en ook in de loop van de dag nog fijne sneeuw. Het funpark is leuk, maar je ziet duidelijk dat hier weinig echte stunters op af komen. De halfpipe is slecht geshaped. De Tscheyekbahn is een rustige piste, niet iedereen durft hier te komen, ondanks het feit dat het een rode is. Onderaan bij de huisjes ligt de hoogste schans in dit gebied. De Goldseeh? is in Tiroler sfeer, hier komen volgens mij weinig Hollanders die denk ik bij Bergkastell gaan eten. De Blauwe Talabfahrt is fijn, lekker bochtjes maken op dit stuk. Soms is het wel wat smal, wat beginners inhalen moeilijk maakt. Ook zijn we een dag naar Schoneben geweest. Hier zijn prachtige brede pistes, met een mooi Talabfahrt door het bos. Jammer is daarom dat het gewoon te klein is, hier krijg je geen twee dagen om. Maar voor een halve dag is het best een keer leuk, ook goed te combineren met een bezoek aan de Reschensee met de kerk. Een andere aanrader is de Rodelabend op woensdag, gaat dat zien. Eerst feestje bouwen op de Larchenalm, daarna verlicht naar onder rodelen. Dolle pret gegarandeerd. Al met al is dit gebied wat klein, maar zeker niet t?lein, als je jezelf blijft vernieuwen en verrassen

  • Anoniem
    Anoniem 6 januari 2009 · 19:21

    Afgelopen Silvesterdagen een week in Nauders geweest. De skipistes zijn ons zeer goed bevallen. Voldoende ruimte en afwisseling en weinig wachttijden bij de verschillende liften. Kortom een aanrader. Om een indruk te krijgen kunt u bij Impressie op de volgende site kijken www.nauders.tk

  • Anoniem
    Anoniem 31 december 2008 · 16:00

    Met de kerst naar nauders geweest zoon van 8 gesnowboard dochter van 10 geski,d 6 dagen op les geweest was goed ze hebben erg veel plezier gehad leuke leraren piste,s zijn goed , zowel voor gevorderden als voor beginners , voor een gezin met kleine kinderen is dit een mooi skigebied niet tegroot en alles komt weer bijelkaar op bergkastel het middenstation .waar je goed en verzorgd kunt eten tussen de middag , kinderen wilden er volgend jaar wel weer heen dus dat zegt genoeg , VRG Evertjan

  • Anoniem
    Anoniem 9 november 2008 · 13:26

    Mooi skigebied met als topper de Zirmbahn. Een snelle achtpersoonsstoeltje naar boven en een heerlijk brede piste, geschikt voor zowel beginner als gevorderde doordat de ene kant meer blauw is en de andere kant rood. Tiefschneefahren kun je mooi onder de Tscheyeck doen, alwaar ook mooie gelegenheden zijn voor skitours. De Bergkastelseilbahn wil nog wel eens druk zijn, maar eenmaal boven verdeelt alles zich goed.

  • Anoniem
    Anoniem 3 maart 2008 · 11:50

    Het is een leuk en sneeuwzeker skigebied. Zeer geschikt voor familie\'s met kinderen. De piste\'s zijn over het algemeen erg breed en er zijn zeer lange afdalingen bij. In Schoneben (Italie) is een hele mooie afdaling door het bos. Het is hier rustiger dan in Nauders. Voor de vergevorderde skieer is het gebied iets te gemakkelijk.

  • Marco
    Marco 4 januari 2008 · 09:39

    Voor de eerste keer in Nauders geweest. Leuk klein dorpje wat niet geschikt is voor de echte apres ski. Wel super om als familie naar toe te gaan. Leuke dalafdalingen(rood en blauw) en voor de beginner is boven de Zirmbaan.Zeer brede piste waar je goed kunt oefenen. Al met al een leuk gebied voor de familie.

  • Plonia
    Plonia 11 december 2007 · 08:17

    Uitstekend gebied niet super groot maar wel voor ieder wat wils. Wij komen er al jaren. De laatste jaren gaan ook onze kinderen en kleinkinderen mee. Vinden het hier geweldig. Ook het rodelen is top.

  • Tom
    Tom 8 december 2007 · 14:54

    Een erg mooi skigebied, vele verschillende pistes, blauw en rood overheerst. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier goed terecht, de pistes zijn lekker breed, vooral die onder de Zirmbahn, ik schat een metertje of 300/400. Lekker uitgebreid carven. Daaronder een goed, mooi onderhouden halfpipe/funpark. Verder nog de lekkere zware pistes onder de Tscheyeck, met mooie off-piste mogelijkheden.

  • hanneke
    hanneke 29 november 2007 · 20:33

    er zijn in de laatse drie jaren meerdere sleepliften vervangen door moderne 6 persoonsstoeltjesliften . In Nauders zijn er 5 a 6 afdalingen bijgekomen die het gebied completer maken in vergelijk met de pistekaart op deze site getoond ! Ook een ervaren skieer kan er zich goed vermaken vanwege de mooie lange en afwisselende afdalingen ( veelal tussen 3 en 5 km lang ) . De afdelingen op de tseyech zijn zeer de moeite waard voor de gevorderde skieer. Met kerst en oud en nieuw zijn er nauwelijks wachttijden beneden bij de gondel , boven al helemaal niet ! Veel skieen en weinig lifttijd dat vinden wij ideaal !

  • peter
    peter 15 november 2007 · 22:58

    wij zijn nu twee keer in nauders geweest em het is ons daar perfect bevallen en wel om de volgende reden de pistes liggen erg hoog en zijn mooi breed en goed geprepareerd en door de hoogte is het er altijd erg sneeuwzeker zelfs in maart nog volop sneeuw ook raad ik jullie aan om een keer naar italie te gaan het is maar 10 min. rijden vanaf nauders en daar ligt het gebied schonheben waar je met de zelfde skipas mag skien ook een geweldig mooi gebied met een paar hele mooie bosafdalingen verder vindt ik het plaatsje nauders best gezellig je kan er lekker wandelen en er zijn genoeg winkeltjes en restaurantjes om je te vermaken en de skipistes liggen om de hoek nou wat wil je nog meer

  • Kiko
    Kiko 26 maart 2007 · 12:41

    Maart 2007 voor het eerst in Nauders geweest met gezin (kinderen 5 en 1). Tijdens onze week verse sneeuw waardoor prima pistes! Overzichtelijk, kindvriendelijk skigebied, voldoende uitdagend voor gemiddelde skier met 2 mooie dalafdalingen! Prima skischool, bergrestaurant idem. Het was naseizoen dus van drukte en wachtijden was geen sprake. Dat de gondel net buiten Nauders ligt hebben wij niet als nadeel ervaren. Minpuntje is wel het ontbreken van een lift (bij de gondel/bergrestaurant)zeker gezien de vele kinderwagens.

  • mark
    mark 31 januari 2007 · 14:52

    In krokus van 2006 hier geweest. Op zich waren de ski mogelijkheden ok, maar groot nadeel vind ik dat je met overvolle skibus of eigen auto naar liftstation moet, lopen is te ver omdat lift buiten dorp ligt. Als je niet elke dag met de ski`s van jezelf en kids wil slepen kon je skikluis afhuren, belachelijke hoge prijzen werden hiervoor gevraagd. Hier dus ook lange wachttijden voor gondel (30 min.). Bij lage temp. is de 2 persoons stoeltjes lift ook niet echt een optie.Al met al wel ok geskied maar ze zien mij hier niet terug. Heb jaren al in Italie en Frankrijk geskied en de laatste 5 jaren in oostenrijk. Nauders was de slechtste ervaring tot nu toe. Heb inmiddels nieuw prima sneeuwzeker gebied ontdekt in oostenrijk. Skikluis voor 6 voor maar €1,- per dag, geen wachttijden ook niet in Krokus, weinig Nederlanders en meer als 100km piste

  • Matthijs
    Matthijs 7 januari 2007 · 09:47

    wij gaan hier binnenkort voor de derde keer naar toe en Nauders is helemaal top! Heel divers ook voor niet-ski-ers veel te doen en nog zeer gemoedelijk. Echt value for money bestemming.

  • Frans
    Frans 22 augustus 2006 · 23:24

    Perfect skigebied vooral voor families met kinderen. Wij komen hier al voor het 6e jaar (de laaste 2 jaar met de kinderen 5 en 6 jaar, dus vanaf hun vierde jaar) en ook zij vinden het hier geweldig leuk. Pistes zijn goed geprepareerd en sneeuwzeker. Bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Voor het echte uitgaans leven moet je Nauders niet kiezen, maar voor de allerdaagse dingen; winkels, bars en restaurants e.d. is er keuze genoeg. Kortom; perfect skigebied voor oud en (heel)jong.

  • Anjo
    Anjo 3 maart 2006 · 12:55

    Wij zijn net terug van onze tweede keer Nauders, en dit is zeker niet de laatste keer. Wij zijn zeer tevreden over dit gebied, zowel de pistes als wel de skischool, het dorp en de mensen die er wonen.Kortom een aanrader en zeker de moeite waard voor zowel volwassenen als wel kinderen.

  • Jenneke
    Jenneke 3 maart 2006 · 12:55

    Een superski-gebied.Veel mogelijkheden. Ook zeer geschikt voor families. En voor het wandelen veel keuze. Het restaurant in het Nauders-kasteel is werkelijk uitstekend.

  • Ronald
    Ronald 3 maart 2006 · 12:54

    1e keer Nauders maar zeker niet de laatste keer. Pistes liggen super hoog dus sneeuw zeker en van super kwaliteit. Voor apres ski moet je hier niet zijn want feestjes bouwen kunnen ze hier niet echt maar voor gezinnen met kinderen is het hier uitstekend vertoeven.

>