Pension in Saalbach of Hinterglemm

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Hallo,

Wij willen van 24 januari 2014 tot en met 28 januari 2014 4 dagen gaan skiën in Saalbach-Hinterglemm. Wij zijn hiervoor op zoek naar een pension met ontbijt. We hebben al zeker een tiental pensions gecontacteerd, maar blijkbaar is er op dat moment nergens plaats. Iemand een suggestie om dan toch in de buurt een pension te vinden?

Alvast bedankt.

Stijn

Jullie willen van vrijdag 24 t/m dinsdag 28 januari 2014 ergens zitten. De meeste pensions hebben zaterdag als wisseldag en daardoor blokkeren jullie met jullie 4 nachten 2 weken inkomsten bij maximale bezetting. Ik kan me heel goed voorstellen dat op dit moment iedere pensionhouder zegt dat ze al vol zitten, want heel veel mensen hebben nog niet eens over wintersport nagedacht!

PHT heeft een goed punt,

In ons hotel kunnen we inderdaad alleen van zaterdag tot zaterdag boeken omdat ze vrijwel elk jaar helemaal vol zitten.

wat je kunt doen is afwachten, in januari zitten ze nooit helemaal vol, maar wil je zekerheid kun je proberen te boeken van bijv. woensdag tot zaterdag.

Addict.

Gewoon een dag van te voren nog eens bellen. Dan willen ze het wel voor een korte periode verhuren.

Ohja, Saalbach is Duits, Hinterglemm Nederlands. Dus als je voorkeuren hebt betreffende apres ski dan moet je hier wel op letten.

Gelukkig is de Goasstal (toptent!) i.i.g. qua muziek lekker internationaal/Duitstallig. En die is toch echt te vinden in Hinterglemm. :-)

Plaats een reactie