Beste apres ski!

Dit onderwerp gaat over de bestemming Hinterglemm

Wij willen met 8 vrienden in maart naar Hinterglemm en zoeken een leuk en betaalbaar appartement/chalet in of dichtbij het centrum.
Heeft één van jullie nog een goede tip!
En kan iemand vertellen welk dorp de beste Apres Ski heeft, saalbach of hinterglemm?

Bedankt

Roel, ik kan je 1 ding zeggen! maak haast! Er zijn verschillende leuke chalets/appartementen, even zoeken op deze site (is een topic over)maar die zijn over het algemeen snel volgeboekt. Qua apres-ski is Hinterglemm zonder enige twijfel het meest uitgebreid, met name de VIP-bar, Geitenstal (GoaBstall), Het apreskispaleis (met o.a. Mental Theo, zo goed als volledig Nederlands) en de Tanzhimmel als meest populaire tenten. In Saalbach is dat wat minder, maar ook prima. Met bijvoorbeeld het Hexenhaus.

Gang is alles! Après ski kan alleen in de bergen :-)

Hexenhaus is ook in Hinterglemm. Je hebt in Saalbach wel Bauers en de Hinterhagalm. Beide ook bekend om de uitbundige apres ski.

@Gazze je hebt helemaal gelijk… ligt iets meer van het centrum vandaan dan de eerder genoemde tenten.

Gang is alles! Après ski kan alleen in de bergen :-)

Jaja gelukkig nog een appartement kunnen regelen!
12 tot 19 Februari zitten wij in Hinterglemm
Bedankt voor de reactie’s

Hinteragalm is geweldig! In Saalbach aan de piste

Hinterglemm is meer nederlands georiënteerd en Saalbach is meer duits georiënteerd. Ik heb een voorkeur voor Saalbach. Bauer Schialm en Hinterhagalm zijn in Saalbach toch wel het populairst. Als je wat alternatiever wil, dan heb je nog de "zum Turm".

Plaats een reactie