busdiensten vorderglemm

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saalbach

hoe zijn de busverbindingen van vorderglemm naar saalbach-hinterglemm en rijden die ook s’avonds nog.wij verblijven er van 26/12 tot 02/01

Er gaat overdag (tot 17u) iedere 10 a 15 minuten een bus richting Saalbach en terug. Dat is echt prima geregeld. Na 17u rijden er ook bussen, maar minder vaak. Dat zou je even moeten uitzoeken ter plekke. Er rijden volgens mij ook nog nachtbussen. Maar een taxi is ook niet al te duur, de afstand is maar gering (ik denk ongeveer 3 km)

De skibus rijdt inderdaad zeer regelmatig. Je kunt trouwens vanuit Vorderglemm ook al met de cabinelift omhoog en dan verder skiën naar Saalbach en/of Hinterglemm. Er rijden ook nachtbussen (Nightliner), maar niet zo heel vaak. Wij waren vorig jaar in maart met zijn vijven en namen telkens vanuit Hinterglemm een taxibusje naar Viehhofen (het dorp voor Vorderglemm), en betaalden 5 euro per persoon. Dus daar hoef je het niet voor te laten!

Bedankt voor de reacties.Zullen zien hoe het zit met de busdiensten en anders het taxibusje,is inderdaad niet te duur.

wij zoeken een app./huis in vorderglemm met 2 slaapkamers en natuurlijk niet te duur. Heeft er iemand een leuk adresje voor ons?

Wij gaan dit jaar naar appartement Vorderjausern in Vorderglemm. Ligt aan de piste en is nieuw gebouwd en wij zijn er vanaf de 24e. Het is in September opgeleverd en je hebt een eigen welnessruimte in je appartement. Je kunt vanaf je appartement over een skiweg naar de Schonleitenbahn. Deze geeft toegang tot het hele skigebied. Ben benieuwd. Vele jaren met tussenpozen in Hinterglemm geweest.

Hebben nog wel een app. direct aan de piste bij Hinterglemm voor 2 pers en een mooie prijs. hinterglemmaccommodaties.nl

Plaats een reactie