Van Saas-Fee naar Zermatt

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saas-Fee

Wij vertrekken in de voorjaarsvakantie richting Saas-Fee. Nu zijn wij van plan ook een dagje te gaan skiën in Zermatt. Is er een goede verbinding tussen Saas-Fee en Zermatt? Zijn er nog bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden? Wij gaan met een busreis naar Zwitserland en beschikken niet over eigen vervoer.

Via een engelstalige site leer ik dat dit vrij simpel met de trein kan. Bijgevoegd : bedoeld artikel en de site’s: It is not difficult to travel between the two - you would have to get the bus from saas fee and then change to a train - try the SBB website for the full timetable - http://www.sbb.ch => http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g188098-i858-k1689183-G…

ik heb dit een keer in de zomer gedaan (te voet): van zermatt naar het dorpje Ottavan, vandaar naar de Täsch-hütte alwaar overnachting. Volgende dag de gletjer op naar Alphubeljoch. Afdaling over de Feegletscher naar Längflue en vandaar met de lift via Spielboden naar Saas Fee. Dan heb je ook geen auto nodig. Hebt ge hier iets aan?

Plaats een reactie