BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Saint Lary Soulan

Reviews Saint Lary Soulan

78% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.7 op basis van 3686 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, geschikt voor gevorderden, voldoende off-piste, goed eten op de piste, kindvriendelijk, sneeuwzeker en uitstekende variatie in pistes.
 • Zwakke punten: Veel vlakke stukken en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Saint Lary Soulan?


Beoordelingen van gebruikers

 • sjorsdk
  sjorsdk 27 november 2014 · 15:53

  Ver van Nederland, wat de prijs op drijft. goed gebied met luxe voorzieningen en het is zeer divers en het is makkelijk om rustige stukken te vinden. Veel Spanjaarden tussen het franse volk. Wij zijn geen andere nederlanders tegen gekomen. Sfeer in dorp is gemoedelijk. Rond de jaarwisseling was er echter niet bijzonder veel te beleven in het dorp. Apres ski is er niet, maar daar ga je niet voor naar de Pyreneeën. Ben er toen 2 maal geweest voor een short ski omdat ik relatief dicht bij woonde (350 km). In de Pyreneeën een van de betere gebieden.

  Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 21 december 2009 · 09:35

  Hier heb ik mijn eerste snowboard-ervaringen noodgedwongen moeten leren. Er zijn her en der toch aardig wat traverse\'s die vrij vervelend zijn voor beginnende snowboarders, voor geoefenden zouden deze geen probleem moeten zijn. Groot probleem is de kabellift vanuit het dorp in het dal naar het hoger gelegen gebied. Wachtrijen zijn vaak meer dan een half uur (toen ik er was, 5 jaar geleden). Er missen echte uitdagingen in het gebied (als ik de rest van de groep mocht geloven). Uitgaan is op zijn frans: sfeerloos en gebrekkig.

 • Mirjam
  Mirjam 14 februari 2007 · 09:17

  + Bijna geen Nederlanders 98% = Spaans of Frans + Geen wachttijden bij liften + Voor beginners erg goed + Parkeren op 50meter van de liften - absoluut geen apres ski - ver rijden

>