BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Salzburger Sportwelt

Appartmenten Salzburger Sportwelt

In de Salzburger Sportwelt is er een gigantisch aanbod aan appartementen. Dit is een van de meest populaire gebieden van Oostenrijk en als je al een keuze hebt gemaakt uit een van de vele dorpen die deel uitmaken van de Salzburger Sportwelt, dan sta je daarna voor de moeilijke opgave om een appartement te kiezen. Wil je verblijven in het gezellige Flachau, in het centraal gelegen Wagrain, tussen de hotels in Zauchensee of juist in een wat kleiner dorp zoals Kleinarl? In ieder dorp in de Salzburger Sportwelt heb je in ieder geval een ruime keuze aan appartementen!

Verschillen tussen de dorpen

Hoewel je in ieder dorp in de Salzburger Sportwelt een ruime keuze hebt uit appartementen, spant Flachau de kroon. In dit dorp vind je verreweg heb grootste aanbod van appartementen. Combineer dat met bruisende après-ski in de Hofstadl, een centrale ligging en heerlijke pistes en de populariteit is verklaard. Ook in de andere dorpen van de Salzburger Sportwelt heb je een ruime keuze aan appartementen. Aan jou de keuze of je in het rustiger Kleinarl verblijft, op hoogte in Zauchensee of misschien wat lager in het dal in Radstadt.

Prijsniveau

De Salzburger Sportwelt is een populair skigebied, maar dat betekent niet dat de prijzen van appartementen veel hoger zijn dan in andere skigebieden. Er is veel aanbod, maar de appartementen in de Salzburger Sportwelt worden zeker in de vakantieperiodes wel snel geboekt. Je moet er dus wel op tijd bij zijn. Het spreekt voor zich dat een appartement dat vlakbij de pistes in Flachau ligt net even wat duurder is dan een appartement in bijvoorbeeld Altenmarkt.

Accommodatie thema's