BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Salzburger Sportwelt

Chalets Salzburger Sportwelt

Hoewel je zeer veel accommodatie in de Salzburger Sportwelt kan vinden valt het aanbod van chalets eigenlijk een beetje tegen. De meeste chalets in dit grote skigebied zijn te vinden in het dorp Flachau. Hier vind je ook de meeste appartementen en hotels. De Salzburger Sportwelt is een populair skigebied en ieder jaar weten weer vele wintersporters de weg naar de gezellige dorpen te vinden.

Verschillen tussen de dorpen

Flachau is het grootste en populairste dorp van de Salzburger Sportwelt. Een centrale ligging, mooie pistes en gezellige après-ski. Nergens in de Salzburger Sportwelt vind je hoogbouw. Het is allemaal echt typisch Oostenrijks. Een ruim aanbod aan hotels, appartementen en pensions, waarbij het chalet een beetje ondergesneeuwd is geraakt. Ook in de kleinere dorpen van de Salzburger Sportwelt, zoals Kleinarl, zijn wel chalets te vinden, maar de keuze is niet zo groot als je het vergelijkt met het aanbod aan hotels, appartementen en pensions.

Prijsniveau

De prijzen van chalets in de dorpen van de Salzburger Sportwelt zijn goed te vergelijken met die in andere populaire skigebieden. Houd er rekening mee dat je je chalet in de Salzburger Sportwelt op tijd reserveert, met name in de vakantieperiodes. Het aanbod is al niet al te breed, dus je moet er vroeg bij zijn. Of je verblijft gewoon in een appartement, hotel of pension.

Accommodatie thema's