Flachau Wagrain - Zuachensee januari 2012

Dit onderwerp gaat over de bestemming Flachau

Hier eindelijk een verslag vanuit Flachau.
Zaterdag vertrokken in België om 6u ’s morgens en aangekomen om 17u in Flachau, de ganse weg striemende regen en in Oostenrijk sneeuw en de autostrade waren nog niet geruimd maar we zijn er geraakt.
Zondag om 9u vertrokken via de Starjet en nog steeds aan het sneeuwen op de wagen lag 50cm verse. Gans boven richting Rode 8 gegaan en de pistes lagen super en op de zijkanten poeder sneeuw tot half de bil. Daarna richting Wagrain gegaan maar daar is de doorsteek naar Alpendorf afgesloten wegens lawine gevaar. De piste naar Wagrain (Mozart lift) zalige poeder en een foutje en poef ik was weg. Tevens in de dag 6 pisten bully’s naast mekaar omhoog bij slecht zicht op een geopende piste, veiligheid? Om 16u30 in de schemering naar beneden gekomen via de Herman Maïer weltcup piste en toen hadden we een après toch wel verdiend in de Hofstadl.
Maandag 9u weer vertrokken en terug in Flachau gebleven daar Zauchensee ook gedeeltelijk was gesloten voor lawine gevaar. Weer lekker in de poeder kunnen spelen maar met momenten veel mist en minimaal zicht terwijl het nog steeds sneeuwde en op het einde van de dag voel je dat aan je beentjes. 16u45 beneden aangekomen en voor morgen namiddag verwacht men na de middag eindelijk wat zon.
De groetjes vanuit Flachau.

null

null

null

null

null

null

RoCo

Vandaag een stralend zonnetje en de pisten naar Alpendorf waren geopend zalig skiën enkel het laatste stuk naar Alpendorf hard en ijzig. Vandaag konden we eens echt gas geven daar het de eerste dag was zonder sneeuw en ver zicht. Vanavond rodelen en dan een stapje zetten in Musicstadl. Ook heel veel Noorderburen aanwezig deze periode in Flachau maar het klikt dus top. Groeten vanuit Flachau.

RoCo

Plaats een reactie