BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Salzburger Sportwelt

Hotels Salzburger Sportwelt

Aan hotels in de Salzburger Sportwelt geen gebrek. Wanneer je eindelijk de keuze hebt gemaakt uit een van de dorpen in de Salzburger Sportwelt sta je voor de volgende moeilijke keuze. Want er zijn heel veel hotels in de Salzburger Sportwelt. Niet zo vreemd, want dit is een van de grootste en meest populaire skigebieden van het Salzburgerland. Veel kilometers piste, gezellige hutten, leuke après-ski en heel veel gezellige accommodatie.

Verschillen tussen de dorpen

Het gebied van de Salzburger Sportwelt bestaat uit veel verschillende dorpen. Flachau is misschien wel het bekendste en grootste dorp van de Skiwelt met veel hotels, gezellige apres-ski en een centrale ligging in het skigebied. Het hoog gelegen Zauchensee is een echt hoteldorp. Het heeft minder charme dan de andere dorpen in het skigebied, maar je zit wel ideaal als je in een hotel in Zauchensee verblijft. Ook Wagrain is een groot dorp dat op een goede locatie in het skigebied ligt, met een groot aanbod van hotels. Verder bestaat de Salzburger Sportwelt uit veel kleine, authentieke dorpen die ook een groot aanbod van hotels hebben.

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in de Salzburger Sportwelt is heel divers. Het is zeker niet het duurste skigebied van Oostenrijk, maar dorpen als Wagrain, Flachau en Zauchensee kennen veel hotels met vier sterren. De prijzen van de hotels in de Salzburger Sportwelt kan je goed vergelijken met de prijzen van hotels in andere populaire skigebieden. Houd er wel rekening mee dat dit een zeer populair skigebied is en je zeker in de vakantieperiodes al vroeg een een hotel in de Salzburger Sportwelt moet boeken.

Accommodatie thema's