BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Schetteregg

Reviews Schetteregg

69% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.7 op basis van 3693 reviews.

  • Sterke punten: Uitstekend voor beginners, erg rustig, goed eten op de piste, kindvriendelijk, goedkoop en eenvoudig bereikbaar.
  • Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste, weinig après-ski en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van Schetteregg?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast552
    Gast552 16 januari 2013 · 20:53

    Heel leuk klein skigebied voor families. Beneden oefenweide met carousel, loopbanden en allerlei poortjes op een vrij vlakke helling. Verder omhoog ligt het skigebied, vooral rood en blauw en erg overzichtelijk. Je komt altijd weer bij de kinderweide uit, Voor onze 3 kinderen (4,6,7) een prachtig gebied. Voor de iets gevorderde skiër Is het gebied al snel te klein.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • De Hollandse Campers
    De Hollandse Campers 14 november 2011 · 13:06

    Wij ( groep van ca. 40 personen ) komen hier al sinds begin jaren '90, soms zelfs 2/3 x per jaar. Voor familie's en groepen is het hier echt een enorm leuk ski gebied, onder ons hebben we ervaren skiërs en boarders, maar ook minder ervaren of angstige piste kruipers, maar omdat het zo klein is komt iedereen elkaar weer tegen op de piste, de lift en de gezellige terasjes. Groot en klein kan hier genieten. In al die jaren heb ik 1 x meegemaakt dat de liften niet draaiden. Voor alle type vakantiegangers is wel een locatie: Hotels, appartementen, huur huisjes en zelfs een wintercamping.

    Met familie Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Rob
    Rob 26 april 2011 · 10:27

    Ik heb hier leren skiën in de jaren 70, daarna nog jaren lang minimaal 1 keer per jaar terug geweest. De laatste jaren naar de "grotere" gebieden geweest. Ik wil nu echter wel weer terug naar Schetteregg om mijn eigen kinderen hier te leren skiën.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • lotte
    lotte 18 februari 2011 · 16:47

    Een leuk en kindvriendelijk skigebied. We zijn er 14 jaar lang geweest en hebben ons goed vermaakt. De spekrósi is aan te raden bij het hotel schetteregger hof. prijs/ kwaliteit verhouding erg goed. De mensen zijn erg gast vrij en er heerst een gezellige sfeer.Voor gevorderde skiërs is het gebied wat aan de klein kant maar uitstekend voor gezinnen met kinderen.

    Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • lotte
    lotte 18 februari 2011 · 16:46

    Een leuk en kindvriendelijk skigebied. We zijn er 14 jaar lang geweest en hebben ons goed vermaakt. De spekrósi is aan te raden bij het hotel schetteregger hof. prijs/ kwaliteit verhouding erg goed. De mensen zijn erg gast vrij en er heerst een gezellige sfeer.Voor gevorderde skiërs is het gebied wat aan de klein kant maar uitstekend voor gezinnen met kinderen.

    Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Frank Timmers
    Frank Timmers 20 november 2010 · 21:50

    Schetteregg is een leuk skigebied, maar nogal klein. Het leuke aan deze regio (Bregenzerwald) is het bezoeken van de verschillende skigebieden, die allemaal dicht bijelkaar liggen. Ik zou daarom geen accomondatie in Schettegg nemen, maar kijken naar omliggende dorpen zoals Lingenau of Egg.

    Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 12 februari 2010 · 12:17

    Wij komen al vanaf 1996 in Schetteregg, en vanaf 2000 zelfs 2 x per winter. De kinderen hebben hier skieen geleerd, ze zijn nu 23 en 19 jaar en gaan nog steeds graag mee. Personeel en skileraren zijn echt superaardig, kortom, over een week gaan we weer. Het is een sneeuwzeker gebied, we hebben het ? keer gehad dat het met kerst en februari slecht was, maar toen was het overal slecht. Het is een skigebied voor gezinnen, uitgaan zoals in Tirol kun je er niet, daarvoor moet je verderop gaan. Maar als je van een leuke sportieve vakantie houdt, is Schetteregg prima.

  • Anoniem
    Anoniem 14 december 2009 · 22:19

    Meerdere jaren als kind hier doorgebracht, een zeer klein goed onderhouden gebied. Redelijk sneeuw zeker door de noord ligging. Perfect gebied voor mensen met kleine kinderen, als je groter gewend bent gaat het echter snel vervelen. Ik ga zeker nog eens terug

  • X
    X 29 januari 2007 · 22:53

    Ik ben er al een paar keer geweest. Het is een sneeuwzeker gebied. De mensen zijn er erg gastvrij. Het is er ook gezellig. Voor beginners is Schetteregg prima. Er zijn een aantal sleepliften die erg geschikt zijn voor beginners. Voor de wat betere skieers kun je met een stoeltjeslift naar boven. Hier heb je niet alleen blauwe maar ook rode pistes die best pittig zijn. Er is ook wel een afdaling die eigenlijk wel een zwarte piste genoemd mag worden, alleen is deze piste niet zo lang. Het skigebied is niet zo groot en als je met de stoeltjeslift omhoog gaat ben je ook zo weer beneden. Voor gevorderden is dit dus niet zo'n geschikt skigebied. Je bent er namelijk wel snel uitgekeken. Maar er zijn wel hele mooie skigebieden in de buurt. Zoals Warth en Damuls. De echte topper in deze regio is Diedamskopf. Echt een aanrader! Voor gevorderden is dat skigebied perfect. Uitgaansmogelijkheden zijn er haast niet.

>