Piste Autreitbahn I

Dit onderwerp gaat over de bestemming Schmittenhöhe

Ik heb een vraagje, met de hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven. Is de piste bij de Autreitbahn I naar shuttdorf ook geschikt voor beginners?

Hallo,

De piste Autreitbahn 1 is voor een groot gedeelte een echte blauwe piste. Het hangt af hoe beginner je bent of je deze piste kan nemen. Met minder dan 1 week echte (les)ervaring advies: niet doen neem de lift naar beneden. Zeker aan het einde van de dag is deze piste erg uitgeskied en ijzig.

Groet Nicolas

Hallo,

Het bovenste stuk is goed geschikt voor beginners, je moet dan Areitbahn I, II en III helemaal naar boven nemen en kunt dan door skieën tussen tot het eerste tussen station, (route 1 en 2 volgen) Het is ook mogelijk om helemaal naar Schuttdorf te skiën maar dat stuk is een stuk steiler daarom ook echt rood, je kan wel stukjes afsnijden door een klein stukje blauw te nemen(route 10) zie ook: http://www.schmitten.at/fileadmin/downloads/ESR_WP08.pdf… voor de pistekaart Als beginner is het aan te raden om dit niet meteen uit te proberen en gewoon het laatste stuk met de lift te nemen.

op deze kaart: http://www.gpixs360.com/pois/karte.php?map_id=1 zie je filmpjes van de afdalingen en van de liften

Plaats een reactie