BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Serfaus - Fiss - Ladis

Accommodaties Serfaus - Fiss - Ladis

In het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis vind je veel verschillende soorten accommodatie. De drie dorpen in het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis (niet geheel toevallig zijn dit dan ook de dorpen Serfaus, Fiss en Ladis) bieden alledrie veel hotels, pensions, appartementen en chalets aan. Wil je niet in het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis verblijven dan heb je de mogelijkheid om lager op de berg te verblijven in de dorpen Prutz of Ried im Oberinntal. Hier vind je uiteraard een minder aanbod van hotels, appartementen, pensions en chalets, maar je bent hier over het algemeen wel minder geld kwijt.

Verschillen tussen dorpen

Er zijn behoorlijk wat verschillen in accommodatie als je de dorpen Serfaus, Fiss en Ladis vergelijkt. Ladis ligt op een hoogte van 1200 meter en biedt overwegend pensions, hotels en appartementen met een gemiddeld prijsniveau. Ladis is per lift verbonden met het hoger gelegen Fiss. Dit oude boerendorp heeft een behoorlijke groei doorgemaakt. In Fiss is het aanbod van appartementen, hotels, pensions en chalets ruimer dan in Ladis. Je hebt hier keuze uit duurdere hotels, maar ook uit meer eenvoudige accommodatie. Serfaus kenmerkt zich door veel hotels, appartementen en pensions uit het hogere segment. Je vindt in dit autovrije dorp veel hotels die zich specifiek richten op families met kinderen, zoals kinderhotel St. Zeno.

Prijsniveau

In de dorpen in het dal (Ried im Oberinntal en Prutz) vind je de meest voordelige hotels, pensions en appartementen. Wil je echt in het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis verblijven, dan moet je op zoek naar een hotel, appartement, pension of chalet in Ladis, Fiss of Serfaus. Alledrie de dorpen zijn direct verbonden met het skigebied, maar het prijsniveau van de accommodatie verschilt. Zo betaal je in Ladis over het algemeen veel minder voor het verblijf in een hotel, pension, chalet of appartement dan in Fiss en kent Serfaus van deze drie dorpen over het algemeen het hoogste prijsniveau van hotels.

Accommodatie thema's