BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Serfaus - Fiss - Ladis

Appartmenten Serfaus - Fiss - Ladis

In het gebied van Serfaus - Fiss - Ladis vind je veel appartementen. Het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis is bijzonder populair bij families met kinderen en dit zie je terug in het aanbod van de accommodatie. Veel appartementen bevinden zich in de buurt van de liften. Zeker in Serfaus zit je nooit ver van de lift vandaan omdat de meeste appartementen in Serfaus dichtbij een halte van de metro liggen die je snel naar de liften brengt. Ook in de dorpen Fiss en Ladis vind je een ruim aanbod van appartementen.

Verschillen tussen de dorpen

In alledrie de dorpen in het gebied van Serfaus - Fiss - Ladis heb je een ruime keuze aan appartementen. In Fiss kunnen de appartementen wat verder van de lift gelegen zijn. Wanneer je ervoor kiest om in een appartement in Ladis te verblijven zit je wat verder van het skigebied. De appartementen in Ladis liggen over het algemeen wel weer wat dichter bij de gondel naar Fiss. Wanneer je met kinderen op wintersport gaat in Serfaus - Fiss - Ladis dan is het goed om te bekijken hoe ver je van de skiliften verwijderd zit. Teveel lopen met kleine kinderen is nooit leuk!

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Serfaus - Fiss - Ladis is net even wat hoger dan andere gebieden in de Alpen. De prijs/kwaliteit verhouding van appartementen in Serfaus - Fiss - Ladis is ronduit goed. Wanneer je goedkoper wilt verblijven in de buurt van het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis dan kan je een appartement zoeken in een van de dorpen lager in het dal, Ried of Prutz. Je moet dan wel met de auto of de bus naar de lift in Ladis.

Accommodatie thema's