Lekker eten in Fiss

Dit onderwerp gaat over de bestemming Serfaus - Fiss - Ladis

Ha allemaal,

Wij gaan van 20 t/m 27 maart voor het eerst naar Fiss met 9 man. Nou vroeg ik me af of mensen hier nog goede tips hebben waar je lekker kan eten in Fiss.

Moet je altijd bespreken of kan je in de meeste tentjes zo binnen wandelen?

Vooral goede raclette staat hoog aan het verlanglijstje.

Alle tips zijn van harte welkom!

Hoi Jos, wij hebben een appartementenhuis in Ried im Oberinntal. In elk hotel in Fiss kun je goed eten. Jullie verblijf valt niet samen met het hoogseizoen, dus vooraf reserveren is niet nodig hoor.
http://www.serfaus-fiss-ladis.at/de/winter/berg-restaurants/…
Hierbij de link van de bergrestaurants. Vor de apres ski moet je bij de Hexenalm zijn.
Heeeel veeel plezier. Voor vragen mag je gerust mailen (info@mietebitte.nl) hoor.
Groetjes Karin

Als je 's middags of aan het eind van de skidag in het dal wilt gaan eten, kan ik je Café-Restaurant Krismer, boven de Skischool aanraden. Voor het eten toch wel de beste tent langs de piste, zowel in prijs, maar vooral in kwaliteit.

http://domenigs.at/restaurant.htm

http://www.dorfalm.at/restaurant.htm?PHPSESSID=8973143d8ed45…

Dit zijn zeer goede restaurants in Fiss.
Wij vertrekken er over 4 weken heen kan niet wachten.

Tjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus Joske

Hoi Jos, hoi Karin
(Karin, ga je snel mailen hoor ;-) )

Het is volgende week zeker nog hoogseizoen, hotels zitten echt wel vol, dus ik zou wel proberen te reserveren! Vooral met 9 man is het soms wat moeilijker. De meeste restaurants reserveren zo rond 18.00 of rond 20.00 uur!
Jullie kunnen natuurlijk ook een borreltje komen doen in ons nieuwe hotel Natürlich!

Groetjes en een fijne vakantie,
Suzanne
http://www.natuerlich-fiss.at

Fiss is een antastisch gebied, met een leuke apres ski in de Hexenalm. Je moet absoluut gaan eten in restaurant Montana. Ligt aan de rand van het dorp, dus je moet wel een stukje lopen. Maar de moeite wordt zeker beloond. Je kunt er niet resereveren. Dat is jammer, want het zit veelal vol. Al verwacht ik dat dit eind maart mee zal vallen. Veel plezier.

Groetjes Emma

Groetjes Emma

Voor lekker eten & goede prijs/kwaliteitverhouding en aardig personeel moet je naar Restaurant Dorfalm. http://www.dorfalm.at
Verstandig om te reserveren. Er zijn nl. meer mensen die weten dat je daar lekker kan eten.

Pizza’s & ander Italiaans haal je bij Pizzeria Bajazzo of bij La Dolce Vita. Je kan er ook prima eten trouwens. Tip: Trek wel iets aan wat daarna naar knoflook mag stinken. Dat gebruiken ze er namelijk genoeg.

Natuurlijk kan je na na de apres-ski ook prima bij de Hexenalm eten. Prima eten, niet te veel poespas. http://www.hexenalm.at

Sneeuwt het al?

Ha allemaal,

Wij gaan van 20 t/m 27 maart voor het eerst naar Fiss met 9 man. Nou vroeg ik me af of mensen hier nog goede tips hebben waar je lekker kan eten in Fiss.

Moet je altijd bespreken of kan je in de meeste tentjes zo binnen wandelen?

Vooral goede raclette staat hoog aan het verlanglijstje.

Alle tips zijn van harte welkom!

Jos de Groot op 17 feb. 2010 16:24

Jos,

Ik ben al 10 keer in Fiss geweest en ben er deze week.
Bel mij volgende week dan kan ik je alle tips geven.

Gr

Rob robkluck@live.nl

Jullie kunnen natuurlijk ook een borreltje komen doen in ons nieuwe hotel Natürlich! Groetjes en een fijne vakantie, Suzanne http://www.natuerlich-fiss.at

Suzanne op 22 feb. 2011 19:06

Toevallig nog een kamer vrij donderdag 15 maart?

Montana kun je inderdaad lekker eten. Afgelopen vakantie ook bij Charlie’s pub geweest, ook super!

Let it snow

Wij hebben 2 x bij de hexenalm gegeten bijde keren klopte de rekening niet eerste x 30,00 euro teveel 2e x 57,00 teveel je krijgt geen bon 1ste keer niks gezegd maar de 2e keer geprinte bon gevraagd stonden 3 gerechten teveel op

Hallo,

Wij zijn net terug en aten zeeeer lekker in de Montana (wel reserveren en op tijd komen of ze zijn heel vies) en de Dolce Vita Pizzeria (lekkere pizza’s, pasta en heerlijke knoflooksoep). Beide hebben ook lekkere nagerechtjes en wij vinden de prijzen meer dan redelijk.

Veel plezier!

Wij gaan met carnaval (14 tot 21 februari) naar Fiss moet je dan ver van tevoren reserveren in restaurants voor 's avonds te gaan eten ? Of kan dit gewoon nog dezelfde dag ? We zijn met 10 (6 volwassenen en 4 kinderen). Nog tips ?

Wij gaan met carnaval (14 tot 21 februari) naar Fiss moet je dan ver van tevoren reserveren in restaurants voor 's avonds te gaan eten ? Of kan dit gewoon nog dezelfde dag ? We zijn met 10 (6 volwassenen en 4 kinderen). Nog tips ?

RJAN op 13 jan 2015 10:09

Dan moet je zeker reserveren, ik zou het wel een dag van te voren doen, als je het dezelfde dag wil doen is het zeker in die week, met zo’n groep vaak niet te doen. Pizzeria Dolce Vita is een aanrader! en Madatschen (maar dat is bij Serfaus en dan moet je echt ff een auto / taxi hebben). Ook Gebhard is heerlijk, maar minder geschikt voor kinderen denk ik. En de Weiberkessl heeft op woensdag ‘Hutenabend’, niet heel speciaal eten, maar wel heel gezellig en leuk voor kinderen. Je wordt met een rupsband voertuig vanuit Fiss over de piste naar de Weiberkessl gebracht.

http://www.hotel-gebhard.at/essen.html
http://main.weiberkessl.at/index.php#essen
http://www.madatschen.at/

ik heb een paar jaar les gegeven in Fiss en als we dan weer loon hadden en het kon een keer gingen we weleens naar Fassl

http://www.asters.at/steakhouse-fassl.html

als je van vlees houdt moet je zonder twijfel daar zijn in Fiss. is niet gratis maar wel erg lekker

Ben net weer een paar dagen terug uit Fiss:

We hebben veruit het lekkerst gegeten bij Fassl (rumpsteak en ribeye 300gr), was ook wel het meest prijzig aangezien je de groente etc apart moet (kunt) bij kopen. Echt mals vlees en precies juist gekruid.

We hebben ook goed gegeten bij Dorfalm (oa Haus Schwert voor 2 personen - 3 verschillende stukken vlees). Gezellig restaurant met een goede speelplek voor kinderen!

We hebben ook gegeten bij Dorfstadl, maar dat was niet echt bijzonder. Wel gezellig van binnen, maar vlees was slechts ‘ok’ en de patat was echt veel te zout.

Op de eerste avond bij Dolce Vita (pizzeria) gegeten - gewoon een goede pizzeria met verse pizza’s.

Plaats een reactie