BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Off-Piste skieën/ freeride school Serfaus - Fiss - Ladis

Off-Piste skieën/ freeride school

Dit onderwerp gaat over de bestemming Serfaus


 • Jeroen Bosma
  Jeroen Bosma 3-03-12 22:42
  Jeroen Bosma 3 maart 2012 · 22:42
  Hallo medeskiërs,

  Ik wil over twee weken gaan skiën in Serfaus en ben op zoek naar een leuke freeride school, die met berggidsen off-piste gaan met groepen. Op internet kan ik zo niks anders vinden dan de geijkte skischolen. De ervaring leert dat er vaak wel onafhankelijke schooltjes zijn die gespecialiseerd zijn in off-piste.

  Als iemand iets weet hoor ik het graag.

  Groeten, Jeroen
 • Bode
  Bode 4-03-12 17:26
  Bode 4 maart 2012 · 17:26
  Kom net terug uit Serfaus. Er zijn vele kleine lawines geweest, off piste is het lawinegevaar deze week hoog geweest door o.a. de hoge temperatuur. Ik weet niet hoe het over 2 weken is. Vauit de skischool zijn er wel offpiste tochten onder begeleiding, o.a. naar de top van Furgler en naar Samnaun. Informeer bij de skischool naar deze tochten.
 • 4-03-12 22:14
  4 maart 2012 · 22:14
  Off piste is momenteel alles harsch. Afgezien daarvan: wat is er tegen een leuk off piste groepje in een gewone skischool? Sowieso is serfaus niet een echt off piste paradijs. Als je zo nodig zo'n offpiste specialist moet hebben, had je misschien een iets minder belegen ski oord uit moet zoeken.....
 • SPAM 4-03-12 23:19
  SPAM 4 maart 2012 · 23:19
  Off piste is momenteel alles harsch. Afgezien daarvan: wat is er tegen een leuk off piste groepje in een gewone skischool? Sowieso is serfaus niet een echt off piste paradijs. Als je zo nodig zo'n offpiste specialist moet hebben, had je misschien een iets minder belegen ski oord uit moet zoeken..... op 4 mrt. 2012 22:14

  "harsch" ???

  Alles behalve dat.
 • Jeroen
  Jeroen 5-03-12 17:24
  Jeroen 5 maart 2012 · 17:24
  Bedankt voor de reakties, ik ga het proberen bij de skischool. De reden dat ik op zoek was naar een 'specialist' is omdat mijn ervaring met reguliere skischolen is dat off-piste een beetje een bijprodukt is naast piste-les.
  Als ik informeer naar mogelijkheden is de reaktie vaak in de trant van 'nou, vandaag en morgen niet, er is niet voldoende belangstelling, woensdag misschien' , terwijl bij een freeride-school meestal gelijk de mogelijkheid is om een of meerdere dagen met een groep mee te gaan. Hoe de off-piste mogelijkheden van het gebied zijn moet ik verder maar ervaren dan.

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.