Pensions Serfaus - Fiss - Ladis

Er zijn veel pensions beschikbaar in het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis. Hoewel hotels en appartementen de boventoon voeren in Serfaus, Fiss en Ladis vind je er ook een mooi aanbod aan pensions. In dit voornamelijk op families gerichte skigebied vind je met name in Fiss aardig wat pensions. Dit skigebied is bijzonder populair, dus zeker wanneer je in de voorjaarsvakantie een pension in Serfaus - Fiss - Ladis zoekt moet je er vroeg bij zijn.

Verschillen tussen de dorpen

De meeste pensions in het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis zijn te vinden in Fiss. Veel pensions in Fiss liggen op maximaal 10 minuten lopen van de lift. Dat is natuurlijk altijd handig, zeker als je met kleinere kinderen onderweg bent. In Serfaus en Ladis vind je iets minder pensions dan in Fiss, maar ondanks dat je in deze dorpen meer hotels en appartementen vindt heb je ook hier een mooi aanbod van pensions.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in Serfaus - Fiss - Ladis is hoger dan gemiddeld. Je krijgt hier wel een prima prijs/kwaliteit verhouding voor terug. Zeker voor gezinnen met kinderen is Serfaus - Fiss - Ladis de ideale bestemming. Let bij het boeken wel op op welke afstand van de liften het pension zich bevindt.

Zoek met uitgebreide filters
pensionHaus Brigitte
Fantastisch
87x bekeken
9.2
  • Serfaus
  • 350m van het centrum Serfaus
Details
ontbijt1 slaapkamer (20m²)
€ 1927
(€ 964 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)