BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Silvretta Bielerhöhe

Reviews Silvretta Bielerhöhe

64% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3269 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, voldoende off-piste, erg rustig en erg sneeuwzeker.
 • Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, niet geschikt voor tochten, weinig après-ski, matig bereikbaar en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van Silvretta Bielerhöhe?


Beoordelingen van gebruikers

 • Fons
  Fons 29 november 2012 · 09:12

  Komende carnaval voor de 5e keer in een gezelschap van 18 personen (14 - 50 jaar). Appartement Mittagsspitze, slechts 100 meter van Zamangbahn, alwaar ook perfecte skibusverbinding met Golm, Gargellen en Nova (laatste sinds afgelopen jaar ook bereikbaar via Hochjoch en Grasjochbahn). Niet vergeten om er een skisafari te doen, vraag Tony Leitner voor info. Vermuntbahn omhoog, met VW-busjes naar de Bielerhöhe. Aan een sleeptouw achter de Pistenbully naar Galtür, retour via de Kopsstausee naar Partenen, waaw!! Ideaal voor gezelschappen met gemengde samenstelling!

  Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 3 maart 2006 · 12:36

  De ultieme tip: de sneeuwschoenwandeling bij de Silvretta Bielerhöhe. Alleen al de tocht naar boven met de tunnelbus door de tunnel is een belevenis! Tijdens deze sneeuwschoenwandeling word je beloond met een prachtig uitzicht op de drieduizend meter hoge bergen van de Silvretta-Bielerhöhe. De wandelingen worden geleidt door vriendelijke, lokale gidsen die tijdens de wandeling boeiend vertellen over de smokkelhistorie van het gebied. Bovendien zorgen ze tijdens de wandeling ook voor lokale specialiteiten en natuurlijk een glaasje schnaps. De stilte en ongereptheid is oorverdovend.

>