Reviews Silvretta Bielerhöhe

100% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 8.5 op basis van 2 beoordelingen.

Sterke punten: Geschikt voor beginners, erg rustig, voldoende off-piste en erg sneeuwzeker.
Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, weinig après-ski, matige variatie in pistes, matig bereikbaar en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Silvretta Bielerhöhe?

Reviews van gebruikers

Fons
29 november 2012 · 09:12

Komende carnaval voor de 5e keer in een gezelschap van 18 personen (14 - 50 jaar). Appartement Mittagsspitze, slechts 100 meter van Zamangbahn, alwaar ook perfecte skibusverbinding met Golm, Gargellen en Nova (laatste sinds afgelopen jaar ook bereikbaar via Hochjoch en Grasjochbahn). Niet vergeten om er een skisafari te doen, vraag Tony Leitner voor info. Vermuntbahn omhoog, met VW-busjes naar de Bielerhöhe. Aan een sleeptouw achter de Pistenbully naar Galtür, retour via de Kopsstausee naar Partenen, waaw!! Ideaal voor gezelschappen met gemengde samenstelling!

Met vriendenSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Anoniem
3 maart 2006 · 12:36

De ultieme tip: de sneeuwschoenwandeling bij de Silvretta Bielerhöhe. Alleen al de tocht naar boven met de tunnelbus door de tunnel is een belevenis! Tijdens deze sneeuwschoenwandeling word je beloond met een prachtig uitzicht op de drieduizend meter hoge bergen van de Silvretta-Bielerhöhe. De wandelingen worden geleidt door vriendelijke, lokale gidsen die tijdens de wandeling boeiend vertellen over de smokkelhistorie van het gebied. Bovendien zorgen ze tijdens de wandeling ook voor lokale specialiteiten en natuurlijk een glaasje schnaps. De stilte en ongereptheid is oorverdovend.