BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Skeikampen

Reviews Skeikampen

89% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3686 reviews.


Wat vind jij van Skeikampen?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast047
  Gast047 25 december 2013 · 19:40

  Echt een super bestemming seizoen 2013 in maart geweest , en nu alweer geboekt voor dit seizoen . Een gebied met heel veel wintersport mogelijkheden. Peter.

  Met familie Langlaufer meer dan 10 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 3 maart 2009 · 18:44

  Kerst 2008 in Skeikampen doorgebracht met de kinderen. Heerlijk rustig, de reis met de ferry was al een geweldige ervaring voor de kinderen en zeer ontspannen voor ons. Leuke pistes voor de kinderen, konden met ons prima mee komen Lekker rustig bij de liften, overzichtelijk en gemoedelijk. Restaurants etc. minimaal, jammer.

 • Albert Hoek
  Albert Hoek 29 mei 2007 · 13:10

  Krokus vakantie 2007 geweest, voor de eerste keer in noorwegen wintersporten. Een zeer relaxe reis ernaar toe, geen drukke file`s zoals naar oostenrijk,frankrijk etc. kids hebben zich prima vermaakt geen drukte naar boven met bijv. een gondel, ook geen lange wachtrijen bij de liften. Wij hadden wel de pech dat het net die week extreem koud was, volgens de nederlanders die daar al wat jaren komen, nog nooit zoiets meegemaakt. Hondensleetocht gemaakt, fantastische belevenis. Volgend jaar grote kans dat we weer gaan.

 • Martijn
  Martijn 8 januari 2007 · 22:49

  Klein gebiedje, mooie uitzichten, erg in trek bij de denen. echt een familie gebiedje met overwegend makkelijke pistes, die ook nog eens vrij kort zijn door het geringe verval. Snelle liften om je in het gebiedje te brengen, rest zijn allemaal sleepliften. Voor beginners dus uitstekend en voor de gevorderde minder. Erg goed funpark met kickers en rails voorbeginners tot vergevorderde met een eigen lift. Offpiste is er overal in het hele gebied omdat het helemaal boven de boomgrens ligt. Alleen veel afdalingen zijn wat vlakker wat wel weer als voordeel heeft dat je over lawines niet zo druk hoeft te maken en is goed voor de beginnende offpiste skieers. Ook zijn er veel cliffjumps. Apresski is wat mager omdat het een familiegebied is.

 • Pieter Giezen
  Pieter Giezen 21 augustus 2006 · 09:43

  Eenvoudig, overzichtelijk gebied(je), zoals vele gebieden in Noorwegen niet erg groot. Perfect voor beginners en gezinnen met kinderen. Veeleisender skieërs zijn snel uitgekeken, maar daar staat tegenover: rust, ruimte, prachtige natuur, tochten met hondenslee, zeer goede sneeuwkwaliteit, lang langlaufen (heel veel km's loipes), kleinschalige accomodatie in hutten, mooie en filevrije aanreis met bootoversteek.

>