obernau

Dit onderwerp gaat over de bestemming Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Wij zijn van plan om naar obernau te gaan heeft iemand hier ervaring mee

als skileraar in oberau kan ik je vertellen dat oberau een goede plek is om het skieen goed onder de knie te krijgen met een lange blauwe piste met twee liften (pannekoek en anker lift) en een korte zwarte afdaling met ankerlift van toch een goede 250 meter hoogte verschil over een lengte van 600 tot 1000 meter is hij behoorlijk steil ,maar een hele goede graadmeter voor de rest van het hoogdal als je hier vanaf kunt ,kun je overal skien in het hoogdal meer uitdaging kun je vinden in niederau en auffach maar met de uitstekende bus of taxi service makkelijk te bereiken.
verder vriendelijk mensen en kom daarom graag elk winterseizoen weer terug om les te geven.

Oberau is een leuk plaatsje, maar als je wilt skien dan ga je naar aufach (schatzberg) ongeveer 5 KM verder, je kunt zo de skibus nemen. Dit is een heel leuk skigebied voor ieder wat wils.

Zelf altijd in Niederau (dorp naast Oberau) op wintersport geweest. Hier heb ik ook leren skien en snowboarden. Niederau heeft wat meer mogelijkheden dan Oberau. Auffach is ook aan te raden.

Oberau is zeker een leuke plaats om naartoe te gaan, skiles kan je eventueel volgen bij "Happy Skischule" (wie weet treffen we elkaar er wel)…, je zou ook zeker Auffach en Niederau eens moeten verkennen, daar heb je tenslotte de grotere skigebieden van de Wildschonau… en perfect te bereiken met de gratis skibus voor toeristen. Wat ook goed te doen is (wel met de auto) is een bezoekje aan het skigebied Skiwelt (200km piste) en vanuit Oberau ongeveer 10 km met de wagen tot aan de liften in Hopfgarten.
Wij gaan al bijna 10 jaar naar Oberau en hebben het er altijd reuze naar onze zin… en de mensen van Wildschonauer Bergbahnen doen hun best om het skigebied in de toekomst verder uit te bouwen en te vergroten…

@jan uit tukkerland
Jan van Ine en Mark en Anouk??
Gaan jullie 19 februari naar Auffach?
Sylvia van Jos en Saskia

Plaats een reactie