BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Val di Sole

Reviews Val di Sole

94% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.0 op basis van 3693 reviews.

  • Sterke punten: Geschikt voor beginners, geschikt voor gevorderden, goede mogelijkheden voor tochten, rustig, formidabel eten op de piste, kindvriendelijk, gezellige après-ski en sneeuwzeker.

Wat vind jij van Val di Sole?


Beoordelingen van gebruikers

  • Bennie
    Bennie 22 januari 2019 · 13:25

    Vrijwel iedereen spreekt lovend over dit gebied. Ik schaar mij hier nu ook bij. Lekker ruim van opzet, gevarieerd en toch gemoedelijk. Buiten de kerst/nieuwjaarsperiode nog niet te druk. De verbinding van Folgarida naar Marilleva en van Marilleva naar Madonna en vice versa zijn nog wel eens druk in de ochtend en 's middags vanaf 14.30u. Verder kun je goed doorgaan de SkiArea. Overal fijne en niet te moeilijke pistes, met enkele echt stijle zwarte muren. Besneeuwing is goed voor elkaar, dus je kunt hier met een gerust hart boeken vroeg in het seizoen. Marilleva en Daolasa hebben geen dalafdaling, maar dat is goed gekozen. Toen ik er was lag de sneeuwgrens precies tot de middenstations. Pejo/Peio valt tegenwoordig ook onder Folgarida/Marilleva, dus kan met elke skipas bezocht worden. Hier vind je iets moeilijker pistes. De afdaling vanaf de top is erg fijn, maar best stijl. Als beginner blijf je beter op het plateau bij het middenstation. Groot is het niet, rustig wel. En door de iets noordelijker ligging valt er sneller wat sneeuw bij een doorgeschoten Nordstau. Talen hier zijn Italiaans en Engels, maar je treft ook wat Duits en veel Pools. Die laatste dan vooral als toerist. Over het algemeen zijn deze Oostblokkers echter prima gasten, op de enkele kamikazeskiër na. Maar die tref je helaas ook in eigen land. Het prijspeil in de omliggende dorpen van Madonna di Campiglio is ronduit vriendelijk. Hotels zijn er vanaf €400 per week met halfpension en skipas, appartementen met twee slaapkamers vanaf datzelfde bedrag. De makkelijkste verbinding het gebied in vanaf de noordkant heb je vanaf Daolasa. Mestriago, Almagazzo en Piano liggen daar op loopafstand van. Elke verhuurder onderaan deze lift heeft een depot, dus sjokken op skischoenen is er niet bij.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Quick
    Quick 15 januari 2019 · 14:24

    De week na de kerstvakantie hebben wij dit jaar in Ossana in Val di Sole verbleven. Vanuit hier hebben wij drie dagen in het skigebied Skiarea Campiglio geskied, en één dag in Pejo. Deze twee gebieden zijn op deze website onder 'Val di Sole' geschaard. Ik zal de gebieden afzonderlijk bespreken. Skiarea Campiglio Skiarea Campiglio is het grootste, aaneengesloten gebied in het Val di Sole en strekt zich uit van Folgarida en Marilleva tot aan Pinzolo in het Val Rendena. Het gebied bestaat uit verschillende delen: een gedeelte boven Folgarida en Marilleva, het gedeelte boven Madonna di Campiglio rondom Pradalago en Cinque Laghi, het gedeelte boven Madonna di Campiglio rondom Monte Spinale en Grostè, en het gedeelte boven Pinzolo. Het gebied bevat overwegend snelle liften en is erg uitgestrekt. Er zijn pistes in alle soorten en maten: onder en boven de boomgrens, steil, vlak (maar eigenlijk nergens prikpaden), slingerend, recht, breed en smal. Ook kan er in het gebied goed gevarieerd worden in expositie van de hellingen, doordat het skigebied op verschillende flanken ligt. Het uitzicht is er erg fraai en afwisselend. Op Passo Grostè heb je mooi uitzicht over het Val di Non en de overige Dolomieten en ben je vlakbij de Dolomiti di Brenta, terwijl je vanaf de pistes boven Folgarida en Marilleva mooi uitkijkt op het Val di Sole. Rondom Cinque Laghi en Pradalago heb je dan weer mooi zicht op de Dolomiti di Brenta, terwijl je daarnaast vanaf het gedeelte boven Pinzolo mooi kan kijken over het Val Rendena. De verbindingslift naar Pinzolo bestaat uit drie secties en bevat twee tussenstations. Naar deze tussenstations zijn vanuit de respectievelijke deelgebieden van Cinque Laghi en Pinzolo afdalingen gepland die in de komende jaren aangelegd zullen worden. Hoewel de lift nieuw en snel is, duurt het toch wel een poosje voor je aan de andere kant bent aangekomen. Ik zie daarom de meerwaarde van de geplande pistes wel in. Gelukkig zit je comfortabel in de gondel en heb je bovendien prachtig uitzicht over het eind van het Val Rendena aan de westzijde en de Brenta Dolomieten aan de oostzijde, dus vervelen hoef je je niet. De pistepreparatie is er erg goed en maar liefst 95 procent van de pistes kan kunstmatig besneeuwd worden. Ik zou het gebied vooral aanraden voor wat meer gevorderde skiërs. Voor beginners is het gebied minder geschikt, omdat het vrij uitgebreid en onoverzichtelijk is en er ook flink wat pittige stukken genomen moeten worden om naar een ander deelgebied te komen. Het gebied telt een aantal heerlijke zwarte afdalingen. Zo zijn de Nera Marilleva (26), Nera Folgarida (1), Amazzonia (57), Spinale Direttissima (70), Pancugolo (90) en Competition (102) echte aanraders. Op de piste Miramonti (91) in Madonna di Campiglio vindt elk jaar de wereldbeker slalom plaats. Maar de mooiste afdaling van dit gebied vind ik de Tulot (100) in het deel van Pinzolo. Lang, steil en landschappelijk heel erg fraai. Wij verbleven er buiten de schoolvakanties, maar konden merken dat het een vrij populair gebied is. Het was er zeker niet uitgestorven en de bezoekers kwamen grotendeels uit Italië en Oost-Europa. Sommige delen van het gebied zijn drukker dan andere delen. Zo zijn de pistes boven bij Passo Grostè altijd bedrijvig, evenals piste 10 vanaf Monte Vigo. Ook is de zespersoons stoeltjeslift Orso Bruno vanuit Marilleva naar Monte Vigo vrijwel altijd druk, net als de Malghette naar Monte Vigo aan het eind van de middag en de zespersoons stoeltjeslift naar Passo Grostè. Qua hutten loont het de moeite om vooraf te bepalen waar te lunchen. Wij hebben gegeten bij Rifugio Graffer, Bar Ristorante Patascoss en Malga Cioca en bij wat andere tenten koffie gedronken. Bovenstaande hutten kan ik aanbevelen, zeker Malga Cioca. Verder is het gebied vrij vriendelijk geprijsd, zeker voor wat je krijgt qua besneeuwing en moderne liften. Ook het eten en drinken is niet duur. Qua verblijf is er van alles te vinden. Er zijn meerdere leuke, charmante dorpjes te vinden. In het Val di Sole, maar ook Madonna di Campiglio zelf is een leuk dorp. Marilleva daarentegen is niet bepaald fraai, maar wel ski-in ski-out. Al met al een heel fijn skigebied waar je je erg goed kunt vermaken en waar wij een hele fijne vakantie hebben beleefd! Ik geef dit gebied een 4,5 van de 5. Pejo Vanuit Ossana zijn we ook één dagje naar het kleine skigebied van Pejo gegaan. Het was fantastisch wintersportweer: koud en zonnig. Het skigebied van Pejo ligt aan het einde van het Val di Sole en bevat twintig kilometer piste. Het gebied ligt op hellingen die bijna de hele dag in de zon liggen en biedt prachtig uitzicht vanaf het hoogste punt, maar ook vanaf de pistes daaronder. De pistes worden voornamelijk ontsloten worden door een gondelbaan tot 2000 meter, een moderne pendelbaan tot 3000 meter en twee relatief nieuwe, maar vastgeklemde vierpersoons stoeltjesliften. Vanaf het hoogste punt heb je mooi zicht op de Monte Vioz en de Rifugio Vioz. Aan de andere kant zijn de bergen van de Presanella, Adamello en Dolomiti di Brenta met Passo Grostè goed te zien. En daarachter kijk je uit over de 'overige' Dolomieten, waaronder de Catinaccio, Civetta, Marmolada, en het skigebied van Obereggen. Werkelijk adembenemend en heel weids. Echt een aanrader! Na hiervan genoten te hebben, was het tijd het paradepaardje qua pistes van dit gebied te skiën. De rode piste door de Val della Mite vanaf de top. Deze piste maakt zo'n duizend hoogtemeters en is erg lekker. Gewoon een mooie piste door hoogalpien terrein met mooi uitzicht, lang en een fijne hellingshoek. Als je de dalafdaling er achteraan plakt, heb je een afdaling van 1600 hoogtemeters. Daarna de rest van het skigebied verkend. Eigenlijk stuk voor stuk lekkere pistes. Dit is geen moeilijk gebied, en sommige pistes die als rood staan aangegeven kunnen wat mij betreft prima voor blauw door. De enige zwarte piste die het gebied rijk is, wordt volgens mij niet geprepareerd en was bovendien wegens sneeuwgebrek gesloten. Bij de stoeltjeslift Saroden waren ze druk bezig met het aanleggen van het funpark. En telkens weer dat mooie uitzicht. Alle pistes meermaals gedaan en lekker rondjes geskied. Zo groot is het gebied niet, maar voor een lekker dagje in de zon uiterst geschikt. Bovendien was het hier vergeleken met alle andere gebieden die we deze week aangedaan hebben erg rustig. Alleen het Campo Scuola bij Tarlenta kun je beter mijden, maar dat is vrij eenvoudig. Gewoon een dagje lekker Italiaans genoten. De dalafdaling is trouwens ook best een leuke afdaling. Niet moeilijk, maar gewoon lekker glijden/knallen langs de bergwand met telkens wisselend panorama. Koffie gedaan bij Rifugio Doss dei Cembri in de zon. Lunch hebben wij gedaan bij Baita 3 Larici en dat is een hele goede hut! Een beetje verscholen en rond deze tijd van het jaar maar weinig in de zon zo aan het einde van de dalafdaling, maar dit had als voordeel dat het er heerlijk rustig was. De hut was sfeervol aangekleed, met een kat en een hond, vriendelijk personeel dat bovendien weet hoe je een tent moet runnen, en bovendien uitstekend eten. Ook de huisgemaakte grappa van dennenappels was heel erg lekker en kregen we van het huis. Wij kregen een beetje een 'Seiseralm gevoel' van dit kleine, gemoedelijke, niet al te moeilijke gebiedje. Een aanrader voor een dag met mooi weer als je in Val di Sole verblijft!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Marieke3
    Marieke3 29 juli 2018 · 10:06

    Wij zijn afgelopen jaar in de tweede week van maart gaan skien in Val di Sole en waren positief verrast over dit gebied. We sliepen in een hotel in Dimaro. In dit dorpje is er buiten wat hotels niet veel te doen en er gaat geen rechtstreekse lift naar het skigebied. Hiervoor moet je naar Daolasa of naar Folgarida. Ons hotel had busjes die je in circa 5 minuten naar de gondel in Daolasa brachten, dat werkte prima. Volgens mij boden meerdere hotels in de omgeving deze service. Vanuit Daolasa vertrekt een gondel naar het skigebied van Folgarida-Marilleva. Boven Marilleva vind je veel rode en blauwe pistes door het bos. Het kan hier in vakanties wel druk zijn met klasjes, maar als je richting Monte Vigo skiet heb je daar niet zoveel last van. Vanaf Monte Vigo heb je ook een mooie zwarte piste door het bos die doorloopt tot Marilleva 1400. De pistes boven Folgarida vond ikzelf wat minder, niet zo uitdagend en druk met klasjes. Wel lopen er een mooie rode en zwarte piste vanaf het bergstation van de gondel naar Folgarida. Vanaf Monte Vigo kan je de oversteek maken naar het skigebied van Madonna die Campiglio. De pistes boven Madonna zijn wat uitdagender dan die boven Folgarida-Marilleva. In Madonna kun je twee kanten uit: richting Groste en Spinale of richting Pradalago, Patascoss en Cinque Laghi. Zelf vond ik Groste de mindere, je zit relatief lang in de gondel en qua pistes is het wat mij betreft niet echt spannend. Ik kan me echter wel voorstellen dat het voor beginners wel prettig is omdat de pistes hier vrij breed zijn. Vanaf Spinale lopen er twee pittige zwarte pistes naar Madonna. Ook zijn hier eem aantal rode pistes te vinden, waarvan er tijdens ons verblijf een aantal gesloten waren omdat er ski trainingen plaatsvonden. Houd er trouwens rekening mee dat men in Madonna later in de ochtend gaag skien waardoor het bijvoorbeeld om elf uur druk is bij de gondels in het dorp. Al is die drukte nog relatief, als we al moesten wachten zaten we binnen een kwartier in de lift. Behalve in Madonna hebben we nergens hoeven wachten bij de liften. Vanuit Madonna kun je nog verder skien richting Pinzolo. Houd er rekening mee dat je zo'n 20 minuten in de lift zit alvorens je in dit deelgebied bent. Mijn inziens is het het waard. Het was hier heerlijk rustig, mooie lange glooiende pistes door het bos en een aantal leuke hutjes. Je kan hier echt wel een dag doorbrengen. Mijn favoriete piste was de zwarte piste naar Tulot. Omdat we een skipas hadden voor het hele val die sole zijn we ook een dag naar Passo Tonale geweest. Wanneer je de gondellift neemt helemaal naar de top van de Cima Presena kun je helemaal afdalen naar Ponte di Legno. Bovenaan is piste rood, maar in het midden wordt deze zwart. Laat je daardoor niet afschrikken want hij is echt prima te doen. Het stuk naar Ponte di Legno is een pad door het bos. Het skigebied van Ponte de Legno bestaat uit met name rode pistes, al zijn er ook een paar zwarte. Hier waren veel locas en trainingsgroepen onderweg. Wij vonden het een heerlijk gebied, pistes waren uitdagend, het was er niet druk, je hebt prachtige uitzichten en veel leuke hutjes. Het gebied van Tonale daarentegen bestaat uit een aantal stoeltjesliften en pistes die parallel aan elkaar lopen. Wel overzichtelijk en als je begint met skien kun je hier prima je techniek bijschaven, maar de gevorderde skier is hier snel uitgekeken. Met uitzondering van de rode pistes vanaf de Cima Cadi. Je zou met de skipas ook nog naar Pejo kunnen maar omdat we een aantal dagen iets minder weer hadden hebben wij dit niet gedaan. Wat verder opviel was de er veel zelfbedieningsrestaurants zijn, wel allemaal met een bar waar je wat kan drinken en belegde broodjes, taart etc kan krijgen. Wel eerst bestellen en betalen, daarna krijg je je drankje en hapje mee. Het prijsniveau is vriendelijk en de kwaliteit van eten en drinken is echt goed. Verwacht trouwens geen hossende apres ski, je kan wel na het skien prima een drankje doen. Al met al hebben wij eem heerlijke vakantie gehad.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast632
    Gast632 5 januari 2018 · 14:32

    fantastisch, al 3 keer geweest!

    Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • empersouf
    empersouf 8 december 2015 · 14:28

    Eerste snowboardtrip, heb het in en op ijzige omstandigheden moeten leren midden februari 2015 tijdens 'Polish Week'. We verbleven 15min lopen van de liften in Marilleva. Binnen een paar dagen het snowboarden onder de knie. Halverwege de week een lekkere dump wat resulteerde in verse sneeuw, lege pistes en barre omstandigheden. Een verademing met de ijsbaan van de eerste dag voor de beginnende boarder. Aan het eind van de trip ging ik al mee op de off-piste toer! Voor elk niveau bijna grenzeloze mogelijkheden en na 6 dagen op het board nog steeds niet uitgekeken op dit gebied. Je kunt in een dag van Marilleva/Folgarida naar de top aan de andere kant van Madonna di Campiglia.

    Met vrienden Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast365
    Gast365 18 februari 2013 · 11:50

    Wij logeerden in een 5 sterren hotel in madonna di campiglio. Het was heel erg duur, en de prijzen die booking.nl aangaf waren 2 keer zo hoog als het hotel zelf. Wij moesten het hotel bellen of er kamers waren. Want op de site stond dat ze uitverkocht waren. Toen hadden ze kamers. En hebben we genoten in Madonna di campiglio skieen is er heel goed. Het dorp zelf was prima

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Amanda
    Amanda 8 februari 2012 · 11:57

    Wij zijn afgelopen week 9 dagen in Madonna di Campiglio wezen skien. We waren met zn zessen. Ik was met mijn partner, zwager + partner en mijn broer met zijn partner. Wij hebben echt een geweldige tijd gehad. Het uizicht was geweldig! Het zijn mooie pistes en lagen er echt super goed bij. De variatie in de verschillende pistes zijn ook enorm. Voor elk niveau is er voldoende uitdaging. Qua prijzen, is het bij een aantal restaurants wat aan de hoge kant, maar wij hebben iedere dag heerlijk gegeten bij Pradalago. Het dorp Madonna di Campiglio was erg gezellig. Dit was ons eerste keer in Madonna di Campglio, maar ik zou er meteen weer naar toe gaan. Het was in een woord geweldig`!

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 3 februari 2012 · 10:53

    Dit gebied Skirama Brenta verdient louter positieve kritieken. De indrukken die we hebben opgedaan, ( een gezellige groep van 50 fanatieke wintersporters, jong en oud, beginnend tot levensmoede types ) worden nu alleen nog maar versterkt als u weet dat ook hier geen enkele vlok sneeuw is gevallen. Achteraf erg teleurstellend voor aan poedersneeuw verslaafde boarders, maar de uiterst gastvrije italianen leverde elke nacht een perfect stukje maatwerk af. Vooral s'morgens was de piste als goed te kwalificeren. Nergens, zelfs aan einde van de dag waren er donkere plekken te bekennen. ( Wat toch uitzonderlijk is te noemen na lange periode zonder sneeuw). Het pittoreske plaatsje Pellizzano waar wij verbleven, mag als idylisch beschouwd worden. Een aanrader voor de massa ontwijkende wintersporter, een afrader voor de apres-ski ganger. Het hotel Arcangelo met haar 5 gangen dinners is uitstekend te noemen. Het "opstap station" gelegen in Marilleva ( 2 km vanaf Pellizzano) is bereikbaar met een af,- en aan rijdende ski bus. Zoals eerder vermeld zijn de piste als goed te kwalificeren. Erg divers, een beginners piste, veelal pistes voor gevorderden en ook de de "die-hards" komen op enkele plekken aan hun trekken. Wachtrijen ok, tot plaatselijk ergerlijk. Geen Nederlanders en Duiters te bekennen. Eten op de top mogelijk maar duur. 2 Drankjes en een paninni 15 euro. (slik!, het is toch vakantie). Als laatste vertel ik u dat zonprotectie broodnodig is, u gaat immers naar Val di Sol. TONI reizen wil ik hierbij bedanken voor een heerlijke 7-daagse reis en heb genoten van het Rotterdamse gezelschap.

  • han de vries
    han de vries 17 januari 2012 · 14:21

    Komen reeds 15 jaar in dit prachtige gebied met 380 km pisten. Madonna en Folgarida/Marileva mooi aaneengesloten. Veel variatie en altijd sneeuwzeker door de vele sneeuwkanonnen. Lekker lunchen bij Zeledria en Graffer. Zitten in ***s Sporthotel Rosatti in Dimaro en genieten van het italiaanse leven.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • David
    David 31 december 2011 · 17:21

    Na een 10 daagse skireis te hebben gedaan in de Franse Alpen en Zell am See in Oostenrijk was ik benieuwd naar het Italiaanse Val Di Sole. Hotel Sporing Ravelli was al een schot in de roos met uiterst vriendelijk en zeer hulpvaardig personeel wat toch zeer positief is. De skilift was meteen aan het hotel en moest dus enkel de straat oversteken om van 900m naar de 1400 te stijgen, mss wel spijtig dat je niet tot heel beneden kan skiën. Keuze genoeg aan piste's met gemakkelijke tot de al zeer steile zwarte piste's waar het tot wel -70% naar beneden gaat. Ik had niet de superskirama skipas waar Madonna inzat maar toch tweemaal de dagpas genomen en me ook daar rot geamuseerd. Voor nog maar drie jaar te skiën en dan nog de Olympische zwarte piste af te glijden ben ik niet slecht bezig. Eten op de piste's was natuurlijk niet goedkoop maar dat was het in Frankrijk en Oostenrijk ook niet dus valt best mee en na enkele dagen weet ge de iets goedkopere resto's op de piste wel te vinden. Apres ski was van het hotel zelve en skibus stopte ook daar. Algemeen zeer tevreden over deze skiregio, zo tevreden dat ik in 2012 terugkeer want heb lang niet alle pistes gedaan. In de superskipas zit ook nog Peio, Passo Tonale en nog enkele verbindingen. Mijn punten : een verdiende 9.5/10

    Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 31 december 2011 · 13:07

    Al meer dan 20 jaar ga ik skieen in Madonna di Campiglio. Heb al verschillende andere skigebieden in Oostenrijk en Frankrijk uitgeprobeerd maar geen enkele kan aan Madonna di Campiglio tippen

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Klaas
    Klaas 17 januari 2011 · 15:08

    wij zaten met de kerstweek 2010 in molveno. Dichtbij de liften van andalo. Elke dag werden we van deur tot lift gebracht met het privebusje van hotel Lory. Ook heeft de Ned. Hoteleigenaar ons een dagje door het gebied van Madonna gegidst. prijs kwaliteit onevenaarbaar

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 25 december 2010 · 15:31

    Dit is het Italie waar de italianen zelf op vakantie gaan. De prijzen zijn er aangenaam laag en de kwaliteit is hoog. We zijn hier de week vóór de kerst 2010 geweest en hebben vijf dagen geskied van 08:30 tot 16:30 zonder één seconde wachttijd bij een lift. De pistes in Folgarida/Marilleva/Madonna liggen zodanig dat je weinig uitzicht hebt op andere pistes waardoor we na vijf dagen nog steeds verdwaalden. Er is veel variatie van blauw en rode pistes en een mooie lange zwarte afdaling naar Folgarida. Wij verbleven in het dal in het dorp Commezadura dat met een nieuwe lift direct verbonden is met het skigebied. Wij denken dat dit gebied ideaal is voor families met kleine kinderen of voor mensen die op latere leeftijd willen leren skien. De skileraren zijn, volgens eigen zeggen, drie jaren getraind om les te mogen geven. Hun advies is dat elke skier per jaar een paar uur (privé?les zou moeten nemen om zijn techniek te onderhouden en aan te passen aan de nieuwste materialen. Een wijze raad! Houdt goed in de gaten wanneer de italiaanse schoolvakanties zijn want dat schieten de prijzen omhoog en is alles bomvol.

    Met familie Skiër
  • Anoniem
    Anoniem 13 maart 2009 · 21:38

    Een prachtig skigebied. De sneeuw was fantastiesch, de pistes elke ochtend weer goed geprepareerd. Gezellige restaurantjes op de piste waar muziek de hele dag door klinkt. Waarschijnlijk door de carnavals vakantie was het ontzettend druk. Rond 12.00 stond je wel een half uur in de rij voor de lift. Waarschijnlijk ook door de weinige sneeuwval in Tsjechie stikte het van deze mensen. Volgend jaar komen wij zeker terug in dit gebied,een ander dorp als Marilleva, want dit blaakt niet echt van gezelligheid. We denken aan Folgarida. Je kunt van hetzelfde gebied gebruik maken. Het is dus zeker aan te raden.

  • Van der Heijden
    Van der Heijden 1 maart 2007 · 10:49

    Toen we in de carnavalsvakantie van 2007 aankwamen was het maar de vraag of er genoeg sneeuw zou liggen , maar eenmaal op de piste was de sneeuwkwaliteit prima. Er zijn mooie, lange pistes en eventueel off-piste is ook goed mogelijk. Er zijn geen lange wachttijden(10 minuten hoogstens). De sfeer is goed en het is een kei mooi gebied. Wel zijn er weinig feestgelegenheden, maar aprés-ski in het lokale cafe 'Oscar Wide Irish Pub' in Marilleva zat de sfeer er goed in. ( die moet je wel zelf maken want de Italianen doen dat niet). We hebben daar zeker een goede week achter de rug. Groeten uit Brabant!

>