BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Accommodaties SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

De SkiWelt Wilder-Kaiser - Brixental is een geweldig en groots skigebied waar je veel verschillende dorpen en dus ook veel verschillende vormen van accommodatie vindt. In het gehele skigebied van de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental vind je een ruime keuze aan hotels, pensions, appartementen en chalets. Het aanbod verschilt uiteraard wat per dorp, maar het prijsniveau tussen de verschillende dorpen in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is redelijk gelijk.

Verschillen tussen de dorpen

Er liggen veel dorpen in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental en overal vind je een ruime keuze aan accommodatie. In zowel Westendorf, Brixen im Thale, Söll, Scheffau, Ellmau als Going vind je veel hotels, pensions, appartementen en chalets. Eigenlijk is er in ieder dorp in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental wel een normale verhouding aan verschillende vormen van accommodatie te vinden. Wel heeft ieder dorp z’n eigen stijl. Westendorf is echt het après-ski dorp, Ellmau is wat sportiever en in Brixen im Thale, Soll en Scheffau vind je meer families.

Prijsniveau

Er is niet zoveel verschil in prijsniveau tussen de verschillende accommodaties in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Uiteraard hangt het er helemaal vanaf in welk seizoen je de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental bezoekt. Je kan veel geld stuk slaan op een verblijf in het geweldige vijfsterren hotel Kaiserhof in Ellmau, maar er is ook meer dan genoeg goedkopere accommodatie in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental te vinden. Dit is zeker het geval als je accommodatie zoekt in de dorpen die wat verder van de liften van de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental af liggen, zoals Kelschau en Kufstein.

Accommodatie thema's