BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Hotels SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

De SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is een van de populairste skigebieden van Oostenrijk en je hebt hier dan ook de keuze uit zeer veel hotels. Ieder dorp in de Skiwelt heeft zo z’n eigen stijl, maar eigenlijk in ieder dorp is er wel een goed aanbod van hotels te vinden. De hotels in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental zijn populair, dus je moet er zeker in het hoogseizoen op tijd bij zijn. Aangezien de Skiwelt zeer populair is bij families vind je hier veel hotels die zich op families met kinderen richten.

Verschillen tussen de dorpen

Er is niet zozeer een verschil in prijs tussen de dorpen, maar wel naar wat voor type wintersport je op zoek bent. Geweldige, bijna Hollandse, après-ski vind je in Westendorf. Wintersporters die van een wat sportievere sfeer houden zullen zich thuis voelen in een hotel in Ellmau. In dorpen als Söll en Scheffau zoek je een hotel wanneer je wel wat apres-ski wilt, maar niet zoveel als in Westendorf. Ach in de SkiWelt vindt iedere wintersporter wel een hotel van zijn of haar gading, zeker als je met het gezin op vakantie gaat!

Prijsniveau

In de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental vind je hotels in verschillende prijsniveaus. Het is zeker niet een van de duurdere skigebieden van Oostenrijk en het prijsniveau is over het algemeen gemiddeld te noemen. Je vindt in de dorpen van dit skigebied veel tweesterren, driesterren en viersterren hotels. Zoals in alle andere gebieden zijn ook de hotels in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental duurder in het hoogseizoen.

Accommodatie thema's