BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Pensions SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

In de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental vind je naast appartementen, hotels, chalets ook veel pensions. Dit skigebied is zeer populair bij skiërs en snowboarders. Vooral bij families is het skigebied van de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental zeer populair. Het pension is ook in dit skigebied een populaire vorm van accommodatie. In alle dorpen van de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental vind je voldoende aanbod van pensions.

Verschillen tussen de dorpen

In alle dorpen van de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental vind je een prima aanbod van pensions. Niet alle pensions liggen dichtbij de liften. Heel ver van de liften zit je echter nooit. Overal rijden de skibussen naar de liften. Er is wel verschil tussen de dorpen in de SkiWelt qua sfeer. Zo vind je in Westendorf gezellige après-ski en is Going het meest rustige dorp in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Het zal je niet verbazen dat de pensions in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental snel worden geboekt, zeker in het het hoogseizoen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de pensions in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is gemiddeld te noemen. Uiteraard hangt dit af in welke periode je op zoek bent naar een pension in de SkiWelt. In het hoogseizoen liggen de prijzen logischerwijs hoger dan in de weken waarop niet half Europa vakantie heeft. De prijzen van de pensions zijn in ieder geval niet hoger dan de prijzen van pensions in andere populaire skigebieden.

Accommodatie thema's