BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Snow World Züschen

Reviews Snow World Züschen

38% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.0 op basis van 3685 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, goedkoop en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
 • Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste, niet sneeuwzeker en matige variatie in pistes.

Wat vind jij van Snow World Züschen?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast483
  Gast483 5 juli 2020 · 10:36

  Leuk voor een dagje skien, maar stel je er niet teveel van voor. Voor ervaren skiers is het snel saai

  Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast532
  Gast532 16 januari 2020 · 11:44

  Geweldig, ik denk dat ik volgend jaar weer ga. Zelfs met mijn 10 jaar ervaring zou ik dit aanbevelen, ook geweldig om er met je school heen te gaan. De skiliften waren wel een beetje oud maar ik kwam nog omhoog.

  Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast865
  Gast865 19 maart 2019 · 09:26

  😉 Ik heb hier een skilesje gevolgd alleen lag de hele kinderpiste bij de lift open. Later ook van een blauwe, die was al smal maar hij werd nog smaller want die was ook al bijna niet bespoten en de pistes zijn niet aangegeven. Ik dacht dat een rode een blauwe was dus ging ik daar van af, even later moest ik weer helemaal naar beneden lopen. Het was echt een drama en ze hadden ook geen kaarten van andere gebieden alleen van zich zelf. Echt geen aanrader dus. Ik baalde zo erg en je krijgt de lift verkeerd aangeleerd dus bij andere gebieden was het echt wennen. Hier moest je trekken en daar moest je er met je kont achter. Gelukkig was er in Winterberg (vlakbij parkeerplaats 5) een hele aardige man die je hielp en die man bleef de hele tijd relax dus werd jij ook relax ; ). In Winterberg is het WEL een aanrader P.S ben een kind van 10 dus daarom die kinderpiste en de spelfouten daarvoor 😉

  Met partner Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast927
  Gast927 20 oktober 2015 · 22:31

  Klein skigebied, handig voor gezinnen. Paar keer eerder geweest, toen was het top. Afgelopen jaar was het dramatisch. Toegangsweg om te beginnen niet gepekeld of schoongemaakt. De pistes daarintegen lag zat sneeuw maar waren gewoon niet geprept en de liften naar het 2e deel vd berg waren ook niet in gebruik. Dan ben je dus heel snel uitgekeken. De lifters niet een opgemaakt. Ik kom niet meer terug hier.

  Met familie Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast240
  Gast240 7 december 2014 · 11:11

  Klein maar leuk skigebied. Lekker om een paar uur te skien. Geen wachttijd bij de lift. Gezellig skihutje om wat te eten en te drinken. Ruime parkeergelegenheid.

  Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast571
  Gast571 21 oktober 2013 · 23:22

  Zuschen is een gebied waar je rustig kan oefenen met je kids. Je kan wat drinken en je ziet ze elke keer langskomen. Gelukkig niet te druk. Maar niet met teveel komen!

  Met familie Skiër
 • Gast477
  Gast477 4 oktober 2013 · 17:21

  Leuk ski/snowboard gebied. te opzichten van Winterberg niet zo druk. Voor kinderen ook heel erg aantrekkelijk! lekker rustig kunnen ze hier de eerste stappen leren van de wintersport!

  Met familie Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
 • Paul E
  Paul E 17 maart 2012 · 23:52

  Züschen is voor een gevorderde skiër leuk om erbij te doen voor een halve dag in combinatie met bijvoorbeeld het skigebied van Hunau (i.v.m. de drukte het beste in de ochtend). Qua kosten maakt het met een Wintersportarenacard vanaf drie dagen niks uit, omdat met deze kaart zeven skigebieden in Sauerland te bezoeken zijn: - Altastenberg, Winterberg, Neuastenberg, Sahnehang, Züschen, Willingen en Hunau.

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Stijn Broers
  Stijn Broers 11 februari 2012 · 08:21

  We waren afgelopen week in Winterberg en omgeving. Vrijdagochtend kwamen de bussen en om half twaalf was het heel druk. Een mooi moment voor ons (ik ski sinds een paar jaar maar ben nogal voorzichtig en mijn vrouw skiet al haar hele leven maar ging gisteren voor het eerst snowboarden) om ergens anders heen te gaan. Het werd Züschen en ik vond het geweldig: Een heel overzichtelijk gebied, een mooie piste die voor Sauerland-begrippen best lang is en een oefenweitje. Dat alles met schitterend uitzicht op de besneeuwde heuvels van het Sauerland! Lekker samen wat gefröbeld. Prima voor een paar uurtjes en misschien een hele dag. Als je goed kunt skiën is het helemaal niks, lijkt me.

  Met partner Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • poker-oma
  poker-oma 25 januari 2012 · 16:33

  wij gaan al 20 jaar naar Zuschen met vrienden en familie.we hebben het zien uitgroeien tot een heel gezellig skigebied.helemaal geschikt voor kleine kinderen die raak je in deze rustige omgeving niet gauw kwijt.

  Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • ^^
  ^^ 14 januari 2012 · 20:59

  Ik heb hier vorig jaar gesnowboard met me familie en we gaan dit jaar weer een weekendje. De voornaamste reden daarvoor is dat het zo dichtbij is, maar het is ook lekker rustig en we kennen het gebied. Vanaf de skiverhuur heb je een kleine vlakke afdaling: goed om mee te beginnen of mee in te komen. Daar tegenover heb je de grote piste. Mijn favoriet, want hij is breed en heeft veel variatie, zoals heuvels en niet even stijl. Bij die piste moet je soms wel eventjes in de rij staan, maar het is het wel waard. Daarboven heb je een ietwat stijlere piste met daarnaast een blauwe piste door een bos. Beide piste zijn ook heel leuk. Aan het einde van de piste kan je kiezen tussen twee pisten, maar als snowboarder is het moeilijk om in een keer door de skien, want het is dan eerst een poosje vlak. Je kan kiezen tussen de grote piste en een blauwe piste. Deze piste leek wel verlaten, maar was zeker leuk om te doen en beneden kan je met een rodellift omhoog. Het skigebied is heel overzichtelijk en klein, maar voor een weekendje skien perfect; een absolute aanrader.

  Met familie Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring
>