Niet skiers

Dit onderwerp gaat over de bestemming Sölden - Ötztal Arena

Is er iemand die weet of je als niet skier wel met de stoeltjeslift naar boven kan?

Marielle, je kan zeker met de lift/gondel naar boven en daarna weer na beneden. Wellicht wel handig om te kijken of er een restaurant aan het einde van de lift/gondel is.
Veel plezier.

Marielle je kan in solden met 2 verschillende gondels naar boven.
de ene gondel is aan de kant van hoogsolden en komt uit in een gebied met verschillende restaurants in een nieuw gebouw. wel moet je een stukje lopen door de sneeuw. aan de andere kan kan je ook met de gondel die uitkomt in een restaurant of je kan daar nog doorgaan naar een van de hoogte delen van solden, ook met een gondel. met alle gondels kan je heen en terug. zie de pistekaart van solden:

null

veel plezier ik ga 13 februaru voor de 2e keer terug naar solden.

Voor de mensen die er nog wat aan hebben: Als je inderdaad met de Gaislach-gondel gaat, kom je op 2000 meter uit waar je door kunt naar de Gaislachkogel… Geen ski komt er aan te pas :-)

Dit jaar wordt overigens de lift compleet vernieuwd… ben benieuwd !!

Mijn vrouw ging elke dag met de gondel omhoog toen we in 2009 op shortski waren in Sölden: er was telkens een restaurant bovenaan waar we konden afspreken. Nadeel: een ritje heen/terug kostte minstens 13 EUR, soms zelfs meer dan 20 EUR afhankelijk van welke lift je neemt

Marielle,

In Solden draait ook nog een autenthieke eenzitter. 1-persoons stoeltjeslift met zo’n ketting om je stoeltje te borgen. Deze lift komt slechts uit in Hoch-Solden echter leuk genoeg om een keer (op een mooie dag) te nemen.

Tevens zijn er genoeg andere leuke dingen te doen voor niet skiers in Solden!

Groeten, Bart

Plaats een reactie