Reviews Sonntag - Stein

70% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 5.1 op basis van 3688 beoordelingen.

Sterke punten: Geen vlakke stukken, voldoende off-piste, goed eten op de piste, eenvoudig bereikbaar en sneeuwzeker.
Zwakke punten: Ongeschikt voor gevorderden, weinig après-ski, ongeschikt voor beginners, matige variatie in pistes en niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Sonntag - Stein?

Reviews van gebruikers

Gerben.t.Z
29 december 2019 · 20:09

Klein, maar mooi en uitdagend skigebiedje. Een oude jaren tachtig gondel brengt je naar het gebied, daar pak je de enige lift (2-persoons) die nog redelijk snel gaat naar de top. De pistes zijn erg speels, ietwat hobbelig. Voor beginners lastig, al kwamen mijn kids (10 en 8) met 3 jaar wintersportervaring er toch goed af. Blauw is niet altijd blauw, en kent ook paar korte steilere passages. Voor off-piste is het echt geweldig. Vanaf de top loopt een mooie route. Verdwalen kan bijna niet. Gebied is onderdeel van 3Taler, dus leuk als uitstapje voor 1 of 2 dagen.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
marc116
9 december 2012 · 13:53

Als je geen hoogte vrees hebt (je gaat met een gondel een behoorlijk diep dal over) is dit een gebied dat zowel met kinderen als met ervaren skiers zeer de moeite waard is.
De pistes lenen zich prima voor het snellere carve werk .

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
therese
25 februari 2012 · 17:12

Schattig dorpje en ski gebiedje. Enorm aardige mensen. Leuk restaurant boven aan de gondel met mooi uitzicht. Heel leuknom een dagdeel naar toe te gaan en te combineren met damuls, fashina en evt au.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
21 februari 2010 · 15:45

Reeds diverse malen hier geskied. Een leuke gebied, wat alleen te bereiken is met een gondel, met diverse mogelijkheden. Met name de algehele rust die je hier ervaart is voor ons reden om er elk jaar toch een dagje te vertoeven. Kinderen ervaren het echter als te stil en zoeken liever de drukte van het verderop gelegen Damuls op.