BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Spindleruv Mlyn

Accommodaties Spindleruv Mlyn

In het Tsjechische Spindleruv Mlyn vind je een uitgebreid aanbod van accommodatie. Dat is niet zo gek, want deze kleine bergstad staat bekend als de ‘Parel van het Reuzengebergte’ en trekt ieder jaar vele toeristen uit Nederland en Duitsland. Als gevolg hiervan heb je een ruime keuze uit appartementen, chalets, hotels en pensions in een van de vier delen van de stad: Predni Labska, Labska, Bedrichov en Svaty Petr. De prijzen voor accommodatie liggen in Spindleruv Mlyn over het algemeen veel lager dan de prijzen van het gemiddelde skigebied in de Alpen.

Verschillen tussen de dorpen

Wanneer je dicht bij de pistes wilt verblijven en ook wilt genieten van het gezellige stadje, dan is accommodatie in Spindleruv Mlyn zelf natuurlijk de beste keuze. Je vindt hier een ruim aanbod van hotels, appartementen, pensions en chalets. Uiteraard is er ook nog wel accommodatie net buiten Spindleruv Mlyn te vinden. Ook hier vind je nog voldoende appartementen, hotels, chalets en pensions. Je zit dan wel wat verder van de pistes en de gezelligheid van Spindleruv Mlyn af.

Prijsniveau

Accommodatie in Spindleruv Mlyn is veel goedkoper dan het gemiddelde gebied in de Alpen. Het dorp is zeer populair bij Duitsers en Nederlanders die op zoek zijn naar een wintersportvakantie waar ze niet teveel geld kwijt zijn voor hun appartement, hotel, chalet of pension. Spindleruv Mlyn is daarmee een prima bestemming voor de prijsbewuste wintersporter!

Accommodatie thema's