beste route nar Spindl

Dit onderwerp gaat over de bestemming Spindleruv Mlyn

Wij gaan in maart 2014 naar Spindl. Maar wat is de beste route? We zijn al een keer via Polen gegaan en vonden dit helemaal niets.

Goedemorgen, denk dat de andere wegen niet heel anders gaan zijn. Spindleruv Mlyn ligt nu eenmaal als gebied afgelegen en je zal vanaf alle kanten een stuk binnendoor moeten rijden. Je kan Polen vermijden om vanaf Duitsland via Neugersdorf Tsjechie binnen te rijden, dit is een wat grotere grensovergang aan de noordkant. Anders via Praag, maar dan rijd je ook een stuk meer kilometers en zul je alsnog het laatste stuk binnendoor moeten rijden.

Succes!

Wij zijn een aantal keer via Praag gereden. Dit is goed bevallen.
Je rijdt inderdaad iets om, maar wel wat rustiger als je in de voorjaarsvakantie gaat.
Daarnaast is de weg van Praag naar Spindleruv wat vlakker wat bij slecht weer (sneeuw) wat beter opschiet.

Don`t eat yellow snow

Vroeger regelmatig via zittau-liberec gereden, laatste jaren is 50/50 Praag of Polen. Praag heeft lichte voorkeur.

Inderdaad is via Praag aanrijden een stuk vlakker. Daarbij is ook de rondweg zover af en verlies je in Praag zelf niet al teveel tijd. Met dit in gedachte inderdaad misschien nog wel de beste optie.

Via Praag hebben wij nog niet geprobeerd.Vorig jaar waren we van plan via Polen te gaan en dan via de bergen de grens over.Op de top aangekomen was de weg afgesloten.Er was daar een piste gemaakt?Wij rijden normaal via Dresden-Bautzen-Zittau-Liberic-Jicin-Nova paka-Spinderluv mlyn.De wegen vanaf Liberec zijn goed begaanbaar en Bautzen-Liberec is een snelweg dus geen probleem

Wat ligt der nu aan sneeuw???

http://www.holidayinfo.cz/zima/isnih.php?lang=3&ro=1&amp…

Overzicht van alle gebieden in Tsjechië. Voor spindleruv mlyn moet je bij Svaty Petr en H.Mísečky-Medvědín zijn. Informatie is de laatste 15 jaar altijd redelijk betrouwbaar geweest, beelden op de webcam kloppen met de sneeuwhoogte.

Plaats een reactie