BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Spindleruv Mlyn

Hotels Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn is een van de bekendste skigebieden in Tsjechië. Het dorp staat bekend als de ‘Parel van het Reuzengebergte’ en het is bijzonder populair bij veel wintersporters uit Nederland en Duitsland. Je vindt in Spindleruv Mlyn dan ook een uitgebreid aanbod van hotels. Het dorp bestaat uit een aantal delen en ook de liften en pistes liggen rondom het dorp. De meeste hotels in Spindleruv Mlyn liggen in het dorp zelf. Kijk wel altijd even hoe ver je van de liften af zit.

Verschillen tussen de dorpen

Een hotel in Spindleruv Mlyn zelf is natuurlijk de beste keuze wanneer je dichtbij de pistes en liften wilt verblijven. Spindleruv Mlyn bestaat uit vier delen en in ieder deel van de stad heb je een ruim aanbod aan hotels. Uiteraard is het ook mogelijk om in een hotel verder buiten Spindleruv Mlyn te verblijven, maar dan mis je wel een stuk gezelligheid van dit bergstadje.

Prijsniveau

De hotels in Spindleruv Mlyn zijn beduidend goedkoper dan de hotels in de Alpen. Dat is en blijft toch wel het grote voordeel van wintersport in Tsjechië. Wanneer je nog goedkoper wilt verblijven dan kan je altijd op zoek naar een hotel buiten Spindleruv Mlyn. Het scheelt absoluut in de prijs, maar je bent ook weer verder verwijderd van de liften.

Accommodatie thema's