Reviews Sun Peaks

70% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.7 op basis van 3683 beoordelingen.

Wat vind jij van Sun Peaks?

Reviews van gebruikers

Gast662
5 april 2017 · 13:16

Fantastisch skigebied. Voor ieder wat wils: lange eenvoudige pistes, bossen waar je doorheen kunt skiën, stijle pistes en poedergedeeltes. En dan nog een mengeling van dat alles. Erg rustig gebied, vooral doordeweeks heb je de bergen bijna voor jezelf. Erg vriendelijke mensen. Het dorpje en de eetgelegenheden stellen niet zoveel voor en het enige supermarktje dat er zit is ernstig duur, dus als je met de auto komt doe dan bij Kamloops even boodschappen, scheelt een heleboel! Ze gaan binnenkort (is nu maart 2017) het enige restaurant op de piste wel uitbreiden als het goed is en nog een ander restaurant erbij plaatsen.

Al met al echt enorm genoten in Sun Peaks, wil graag nog eens terug.

Met familieSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
Merijn Vunderink
24 mei 2012 · 08:49

Fantastisch leuk gebiedje, vooral met de kids. Prive les voor de kleine inclusief dagverblijf, zeer goed geregeld en goede kwaliteit. En uiteraard die canadezen blijven altijd vriendelijk en gastvrij.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Rick14 februari 2011 · 13:12

Wat een geweldig ski resort is Sun Peaks toch. We zijn er aantal dagen geweest tijdens onze road trip via Sun Peaks, Silver star en Big white. Waarvan Sun Peaks echt het hoogte punt was. Hotels aan de piste, en sneeuw was perfect, zelfs einde van het seizoen (Wij waren er eind april) De pistes zijn zo perfect geprepareerd, echt geweldig.

We willen snel nog een keer terug.

O ja, doe een keer een ski tour met Nancy Green (Ex Olympisch ski kampioene) wat een aardige vrouw is dat.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
24 maart 2008 · 22:35

Algemeen bekend neem ik aan maar qua sneeuwcondities echt super. Buiten het feit dat er altijd genoeg sneeuw ligt (enkele meters per jaar)is met name het droge klimaat een zegen. Zelden een wolk te zien. Door de week kom je er nauwwlijks skiers tegen. Vrijdag en zaterdag veelal weekendskieers uit Kamloops. Relaxed volk. Super service en de accomodaties zijn ronduit fantastisch en (door de met lage dollar (feb 2008))echt niet duur. Pistes zijn of groen/blauw (roundtrips; erg leuk voor kinderen) of zwart (kort, stijl). Er tussenin zit weinig. Liften wel vroeg dicht (15.30 uur)