BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Banff - Sunshine Village

Reviews Banff - Sunshine Village

69% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.1 op basis van 3692 reviews.

 • Sterke punten: Geschikt voor beginners, geschikt voor gevorderden, voldoende off-piste en kindvriendelijk.
 • Zwakke punten: Matig bereikbaar

Wat vind jij van Banff - Sunshine Village?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast992
  Gast992 27 januari 2018 · 13:24

  In februari 2017 een week in Banff geskied. Positief is de weidse opzet van het gebied, nooit druk en veel sneeuw (al is het een fabeltje dat de sneeuw een andere samenstelling zou hebben dan in Europa). Negatief : duur, koud en de liften. Uitleg: je betaalt veel geld voor accommodatie en de skipas. Maar bijna alle liften zijn zonder kap/bescherming. En aangezien het vaak heel koud is en de liften lang, koel je enorm af. Ook hebben ze geen dekens klaar liggen oid. Zeer teleurstellend. Ik heb ook nog nooit zoveel mensen gezien met verwarmde skischoenen en/of handschoenen. Vond ik altijd een beetje overdreven, maar hier bijna een must. Ik vind het leuk om een keer geweest te zijn, maar hoef er niet nog een keer naar toe.

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Fons
  Fons 1 december 2011 · 19:15

  Ik ben een half jaar in Canada geweest. In deze periode 5 maal wezen skieen in Banff sunshine vilage. Het is een mooi skigebied maar anders dan in europa. Hier komen de liften altijd bij een centraal punt terug waar je ook kan eten en drinken. Er zijn geen restaurants en bars op de piste. Wel waanzinnig skieen in dit gebied met goede sneeuw. Let er wel op dat het skigebied alleen met een auto of bus vanuit Banff te bereiken is. ( voor de bus moet je 20 dollar betalen) Dus de apres ski beneden bij de piste is iets minder. Banff zelf is een waanzinnig leuk dorpje. Waar je echt van alles kan doen.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Marten de Wijs
  Marten de Wijs 6 september 2010 · 14:59

  Dit is echt het meest geweldige ski en snowboard gebied EVER!!! Nu al 4x geweest en altijd topsneeuw gegarandeerd Ook in de drukste periodes met kerst en pasen kun je vrij makkelijk je eigen weg vinden. De lange vliegreis is het zeker waard! vooral als je kiest voor skiën of boarden en niet voor alleen maar apresski gedoe.

 • Anoniem
  Anoniem 9 februari 2008 · 20:06

  Ben in 2001 in Banff/Sunshine Village geweest Super skigebied, ontdek telkens iets nieuws. Wat toen al opviel; veel mensen met helm op de piste, ook oudere skiers. Liftpersoneel echt vriendelijk, niet zo gemaakt als in b.v. USA. Eten en drinken spotgoedkoop en van goede kwaliteit ook in het grote pisterestaurant. Wel kan het bar koud zijn. Al met al een gebied om lekker een weekje te verblijven.

>